Strona 54 z 57 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

26 11 piątek godzina 18 Portret pierwsze kroki w studio koszt 150zł dla członków FotoFanKlub wstęp bezpłatny

27 11 sobota godzina 14 ABC zdjęć do portfolio modelki koszt 200zł dla członków FotoFanKlub koszt 80zł

28 11 niedziela godzina 12 Twój pierwszy Ślub koszt 300zł dla członków FotoFanKlub koszt 180zł

Pytania proszę kierować na adres sergiusz@tmf.waw.pl

Zapraszam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Sergiusz, a będą zajęcia dla bardziej zaawansowanych?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Warsztaty dla osób bardziej zagłębionych w temacie organizujemy poprzez FotoFanKlub. Aby nie błądzić po bezdrożach fotografii lub inaczej nie strzelać obok celu ustalamy sobie interesujące nas zagadnienie i organizujemy w tym temacie warsztaty. Jako, że grupy są niewielkie dość łatwo znaleźć wspólny mianownik.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A jak się można na takie warsztaty zapisać?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Teoretycznie najlepiej wstąpić do FotoFanKlub-u bo jest zdecydowanie taniej co widać powyżej. Program takich warsztatów obejmuje nie jedno ale kilka spotkań. Ale oczywiście nie każdy chce czy musi, wiadomo wolna wola. Najprościej chyba skontaktować się ze mną telefonicznie lub mejlowo albo przez PW.

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

no niestety na ten miesiąc fundusze wykorzystałem całkowicie(zakup szkła)
    ale postaram się zakupić kartę członkowską na cały roczek , niech tylko troszkę grosza wpadnie - może coś się urodzi w tygodniu. szkoda tylko że większość warsztatów odbywa się w piątki jak i soboty (co u mnie oznacza prace)... - ale się zobaczy...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Z legitymacją zawsze zdążysz. Lepiej dobrze przemyśl sprawę czy na pewno chcesz. Zawsze możesz zajrzeć w poniedziałek na nasze spotkania. Warsztaty czasem odbywają się też w środku tygodnia ale większości uczestników pasuje weekend. Po prostu część osób dojeżdża spoza Warszawy. Dokładny opis poszczególnych spotkań zamieściłem tutaj: http://fotofanklub.pl/index.php?opti...aty&Itemid=190

Domyślnie Dziendobry

Mam pytanie czy wiedza nabyta na warsztatach Portret pierwsze kroki wystarczy by od razu zapisać się na ABC portfolio modelki?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wbrew pozorom to dość trudne pytanie. Teoretycznie tak. Ale jak wiemy pośpiech wskazany jest przy łapaniu pcheł. Wydaje mi się, że to zależy też od własnych predyspozycji i równie dobrze może okazać się, że wystarczy jaki i może być całkiem odwrotnie. Jeśli masz wątpliwości to proponuję abyś podjęła decyzję po pierwszym spotkaniu. Łatwiej będzie porównać wtedy siły z zamiarami.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dominika Zobacz posta
    Mam pytanie czy wiedza nabyta na warsztatach Portret pierwsze kroki wystarczy by od razu zapisać się na ABC portfolio modelki?
    Techniczna powinna wystarczyć. Techniczna = obsługa studio i jak nie zepsuć zdjęć w studio. Natomiast wiedza czy też praktyka 'interpersonalna' to już właśnie wspomniane indywidualne predyspozycje pracy z modelką.

Strona 54 z 57 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów