Cześć,
Piątek godzina 17 czy 18 i czy miejsce jeszcze jest?
Cześć,
Piątek godzina 17 czy 18 i czy miejsce jeszcze jest?
Na wszystkie terminy są wolne miejsca. W przypadku gdy nie ma wolnych miejsc podaję stosowną informację na Forum i na stronie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Witam, spotykamy się jutro na warsztaty ślubne w Warszawie przy ulicy 11 Listopada 10 w studio o godzinie 11.
Zapraszam!
a co to za incydenty i jak z nich wybrneliście? Wart sie chyba dzielić takimi uwagami. Sporo ludzi robiąc plenery może trafićna podbne "dziwne "sytuacje. Może być na PW
Pewnie za jakiś czas zrobię warsztaty dla prowadzących warsztaty bo niebawem będzie ich ze dwa razy tyle co i samych na nie chętnych. Wtedy powiem co gdzie i jak z tego wybrnąć.
I wszyscy lampy na stopkach... Echh...![]()
Nie wszyscy, micles, nie wszyscy
Dobrze, nie wszyscy. Na podstawie tego zdjęcia nie mogę wywnioskować, że na pewno ktoś nie miał. Mamy 2 osoby-zagadki plus ty plus para młoda, która chyba nie fotografowała.
No dobrze aby nie było. Na warsztatach było pokazane jak zrobić z lampą, bez lampy, z blendą, z blendami, jak wygląda zdjęcie w zależności od użytej płaszczyzny itd. Aby lampa błyskowa nie działała to trzeba ją trzymać w torbie czy wystarczy nacisnąć OFF?