Strona 34 z 57 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Aż smutne, że ludzie i tak będą za te artykuły płacić, a raczej za własną głupotę...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Aż smutne, że ludzie i tak będą za te artykuły płacić, a raczej za własną głupotę...
    Mógłbyś rozwinąć tą niezwykle głęboką - jak się wydaje - myśl?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dużo o fotografii można znaleźć w internecie. A jeszcze więcej, jak się zna angielski. Można także czytać w Empiku. Konieczność płacenia za cokolwiek sms'em w internecie zawsze wywołuje u mnie tą samą reakcję : Ctrl + W.

Zablokowany

Domyślnie

jeśli chcesz przeczytać ten tekst
    Wyślij SMSa o treści
    MPLX3.ME40F
    na numer
    71480
    Koszt wysłania SMSa to 1 zł netto (1.22 zł z VAT)

:rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Micles- zasada jest taka: Uczestnik warsztatów otrzyma w cenie spotkania kod dostępu do tematu jaki zaliczył. Będzie mógł wysłać zdjęcie z warsztatów, które z komentarzem osoby prowadzącej spotkanie trafi do galerii pod odpowiednim tematem. Natomiast jeśli ktoś ma do nas 500km może wysłać smsa zapoznać się z tematem i również wysłać zdjęcie do oceny. Nijak się to ma do tego co można przeczytać w Empiku.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Dużo o fotografii można znaleźć w internecie. A jeszcze więcej, jak się zna angielski. Można także czytać w Empiku. Konieczność płacenia za cokolwiek sms'em w internecie zawsze wywołuje u mnie tą samą reakcję : Ctrl + W.
    Jest na świecie również kilka osób, które żyją wyłącznie z tzw. promocji. Jedzą próbki art. spożywczych, etc., etc. Można taki styl akceptować i samemu uprawiać, lub robić w życiu coś innego. Nazywanie "głupotą" to, co nazwałeś głupotą, jest głupotą. Oby wynikającą jedynie z "młodzieńczego wąsa".
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

tnts
    Guest

Domyślnie

Jeżeli twoje zdjęcie ma recenzować anonimowy tłum lub konkretny fotograf z n*10 lat doświadczenia, to wolę wariant oparty na wiedzy i kompetencjach a nie na "nie podoba mi się, bo nie".

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Micles ja się staram aby każdy znalazł tam coś dla siebie. Myślę, że to jest w sam raz dla Ciebie http://fotofanklub.pl/index.php/sondy a na pewno nie grozi popsutym wzrokiem tak jak czytanie książek w empiku. Zresztą przeprowadziłem na tej stronie już pewne doświadczenie ale wiedząc, że się pojawisz wyłączyłem ten artykuł.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Osoby chętne na warsztaty w kościele jak również na wcześniejsze sobotnie spotkanie mogą zapoznać się już dzisiaj z omawianymi tematami. Przyjemnej lektury: http://www.fotofanklub.pl/index.php/...j-pierwszy-lub

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak to zrobię wchodzę za księdza i robię jakiś plan ogólny
    I w wielu przypadkach po tym manewrze mam problemy. Ksiądz nie lubi, jak ktoś staje za nim. Chyba że mamy mega farta i trafimy na miłego księdza.

Strona 34 z 57 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów