Cześć,
Dyskutujemy o warsztatach gdzie uczymy się o fotografii i fotografowania.
Jestem przekonany że autor poniższych zdjęć nie zostałby zapamiętany gdyby nie używał ekspozycji jako jednego ze środków wyrazu.
Wydaje mi się że można zadać sobie pytanie czy na pewno zdjęcie zbyt ciemne jest ... "zbyt" ciemne.
Na tle tych zdjęć i nazwiska jego autora można dojść do wniosku że opinia micles'a nie jest ostatecznym wyznacznikiem
1
2
3
4
![]()
Jak najbardziej, AgnieszkaKS zostanie przeze mnie zapamiętana przez to że użyła ekspozycji jako jednego ze środków wyrazu. Niestety, ten "środek" wypadł zupełnie poza granicami mojej definicji "ładne", a nawet "akceptowalne". Gratulacje zdjęcia, oby tak dalej!
P.S. TO już lepiej, ale wygląda jakby była 100% pasjonatem literatury i nie mogła oderwać wzroku od książki, nawet podczas sesji fotograficznej na której jest modelką...
http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_DeCarava
Uparł się że będzie robił ciemne odbitki![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Niedawno taka sonda była, w której było Twoje zdjęcie. I jakoś podobało się marnie. Deko wcześniej w podobnej sondzie znalazło się moje zdjęcie i podobało się najbardziej co trudno zakwestionować. Jak masz ochotę to zaproponuj zainteresowanej stronie battla w kategorii ciemne- jasne w studio. Będziesz miał okazję aby po raz kolejny zweryfikować swoje umiejętności.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Wyzywając MacGyvera na battle'a o tematyce, którą wałkuje już kilka lat i można chyba powiedzieć, że jest pasjonatem gór byłem świadomy, że mogę przegrać.
Jeżeli mówisz o swoim battle'u z WOŚPu, to bądź świadomy, że konkurencyjne zdjęcia nie były bardzo rewelacyjny.
Battle może być, nie ma problemu, tylko nie wiem skąd wezmę tego typu modelki, bo są dosyć charakterystyczne...
Obrażając takimi słowami kobiety stałeś się żałosną kreaturą.
Domyślam się że słowo Honor jest Ci obce i nie potrafisz ich przeprosić.
Odnośnie bycia charakterystycznym, Twój autoportret:
![]()