Witam..
W zebrałem się i zalogowałem się na forum. Teraz już będę na bieżąco...
Czy dobrze zrozumiałem? W poniedziałki są jeszcze jakieś spotkanka Fanklubu?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W końcu się zebrałem.... poprawka..![]()
Witam..
W zebrałem się i zalogowałem się na forum. Teraz już będę na bieżąco...
Czy dobrze zrozumiałem? W poniedziałki są jeszcze jakieś spotkanka Fanklubu?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W końcu się zebrałem.... poprawka..![]()
Ostatnio edytowane przez mikrus25 ; 24-11-2010 o 09:14 Powód: Automerged Doublepost
Co znaczy "jakieś"?
Są takie, że proszę siadać :-P.
Pozdrawiam serdecznie.
....C50E....C40D
Rozmowy o fotografii są w każdy poniedziałek z wyjątkiem świąt:
http://fotofanklub.pl/index.php?opti...owe&Itemid=184
http://canon-board.info/showthread.php?t=68036
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
O to widzę że troszkę zaniedbałem przynależność do fanklubu i muszę to nadrobić
Dzięki za info.
na warsztatach byłem i powiem że było bardzo fajnie, można się sporo nauczyć. Dzisiaj dopiero obejrzałem wykonane zdjęcia i czasami sam się dziwie że to ja je zrobiłem... Obcnie zbieram fundusze na kolejne warsztaty bo warto. pozdrawiam....
To podam następne terminy spotkań:
6 XII poniedziałek godzina 18 Mikołajki w studio. Program identyczny jak Pomiędzy portretem a aktem z tą różnicą, że modelka będzie w stosownym do tematu stroju. Doskonała okazja do zrobienia własnych zdjęć na kartki świąteczne. Koszt 150zł. Dla członków FotoFanKlub-u koszt 50zł
10 XII piątek godzina 18 Akt w studio. Geometria aktu. Koszt 200zł. Dla członków FotoFanKlub-u koszt 80zł
Na miejscu jest cyfrowy minilab i każdy może na próbę przynieść dowolne zdjęcie, które wykonamy gratis. Dla posiadaczy legitymacji z zielonym krokodylem przygotowałem atrakcyjną ofertę dla pakietu 100 sztuk odbitek.
10x15- 35gr
13x18- 60gr
15x21- 99gr
20x30- 2,50zł
Zapraszam!
Sergiusz na warsztaty Akt w studio śmiało możesz mnie zapisać, tego dnia mam wolne więc będę na 100% i mam nadzieje że już z własną lampą. A na warsztaty 6 grudnia też postaram się wpaść, wszystko zależy jak uda mi się załatwić wolne w robocie.
pozdrawiam.
„Postaram się wpaść” „Może wpadnę” „Zobaczę w poniedziałek” „Z powodu braku powodu” itd. Jeśli spotkanie jest bezpłatne to wypada potwierdzić swoją obecność na spotkaniu przynajmniej mejlem. Natomiast na spotkania płatne pobierana jest przedpłata w postaci przelewu na konto potwierdzająca na sto procent obecność. To tak gwoli przypomnienia.
Uporządkowałem cennik i zgodnie z zapytaniami zmniejszyłem minimalną ilość zdjęć w formacie 20x30 aby nie trzeba było zbierać do setki. Wydaje mi się, że teraz jest o wiele lepiej. Do tego w grudniu można złapać się na parę gratisowych sztuk http://fotofanklub.pl/index.php?opti...&catid=29:news
są jeszcze miejsca na "akt" w piatek?