Pokaż wyniki od 521 do 530 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Warsztaty w studio portret, akt, ślubne edycja 2010

Pomimo że jest to pierwszy post w wątku a on sam jest kontynuacją z poprzedniego roku wypada podać kilka istotnych szczegółów dotyczących warsztatów.

Terminy warsztatów i tematy spotkań podaję z wyprzedzeniem trzech miesięcy na stronie
    www.warsztatyfoto.com.pl

Zapisać na spotkania można się poprzez formularz na stronie, telefonicznie dzwoniąc pod podany na stronie numer telefonu, osobiście lub kontaktując się na moje PW. Proszę podać w wiadomości numer telefonu. Upraszcza to znacznie i przyśpiesza procedurę zapisu.

Miejsce większości spotkań ( wyjątkiem są plenery i warsztaty w kościele ) to
    Warszawa ul 11 Listopada 10 http://www.mapofpoland.pl/Warszawa,m...Listopada.html

Spotkania Pierwsze kroki z lustrzanką oraz Portret pierwsze kroki w studio to tematy dla osób, które nigdy wcześniej nie fotografowały w studio. Nawet jeśli okaże się, że na tym spotkaniu skończy się ich przygoda ze studiem to omawiane zagadnienia i wiele wskazówek będą mogły wykorzystać podczas fotografowania w plenerze.

Jako nowość, której nie znajdziecie na powyższej stronie to warsztaty w małych „grupach” dla dwóch osób. Spotkanie przeznaczone jest dla osób, które mają już za sobą przynajmniej jedne warsztaty dla początkujących. Opracowałem i przetestowałem bardzo skuteczną metodę szkolenia i edukacji fotograficznej w studio. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Terminy tych spotkań ustalamy indywidualnie.

Zapraszam!
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 20-01-2010 o 17:09
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów