Strona 45 z 57 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Czy aby na pewno dobrze przemyślałeś swoją decyzję? Będę prowadził to spotkanie a nie pokazuję na Forum swoich zdjęć Ślubnych a często mam całkiem odmienne zdanie w tym temacie od innych użytkowników Forum. Do tego jest sporo innych warsztatów prowadzonych przez niekwestionowane gwiazdy naszej fotografii ślubnej. Nie obawiasz się ryzyka związanego z uczestnictwem na moim spotkaniu, które koniec końców kosztuje prawie dwie stówy? Czy aby na pewno dalej chcesz się zapisać?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja też się chcę zapisać, ryzyka się nie obawiam :-)

tnts
    Guest

Domyślnie

Jakie gwiazdy? Erwin Olaf się zarejestrował?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To Erwin ślubne też robi? Dasz link?

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Czy aby na pewno dobrze przemyślałeś swoją decyzję? Będę prowadził to spotkanie a nie pokazuję na Forum swoich zdjęć Ślubnych a często mam całkiem odmienne zdanie w tym temacie od innych użytkowników Forum. Do tego jest sporo innych warsztatów prowadzonych przez niekwestionowane gwiazdy naszej fotografii ślubnej. Nie obawiasz się ryzyka związanego z uczestnictwem na moim spotkaniu, które koniec końców kosztuje prawie dwie stówy? Czy aby na pewno dalej chcesz się zapisać?
    Ironia zbędna. A przy tym tak się składa, że jako właścicielka karnetu ślubnego będę zmuszona dać Ci kolejną szansę.
    Proszę o info, gdzie i o której zaczyna się kolejne spotkanie.

tnts
    Guest

Domyślnie

@Katharsis

Masz jakiś plan na zajęcia? Jak będzie tylko kilka osób to może warto by było wcześniej się zastanowić jakie chcemy zrobić ujęcia?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Sorry, że się wtrącam ale plan na zajęcia mam ja. Na waszym miejscu pomyślałbym raczej o czymś na głowę i kremie z filtrem UV. Na ostatnich zajęciach nie bez powodu były rozdawane czapeczki przeciwsłoneczne.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tnts Zobacz posta
    @Katharsis

Masz jakiś plan na zajęcia? Jak będzie tylko kilka osób to może warto by było wcześniej się zastanowić jakie chcemy zrobić ujęcia?
    A i owszem, plan mam - w końcu chcę jednak w jakiś sposób z tych warsztatów skorzystać Mogę powiedzieć w taki sposób: chcę się pobawić szkiełkiem, którego do ślubów używa się dość rzadko. Wyjdzie - będę wiedziała, że się da. Nie wyjdzie - i tak będę o doświadczenie bogatsza. A Ty masz jakiś pomysł?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katharsis Zobacz posta
    chcę się pobawić szkiełkiem, którego do ślubów używa się dość rzadko.
    400 2.8? 600 4? Czy tylko Lensbaby?

tnts
    Guest

Domyślnie

Od dawna używam 50mm. W sumie to nie mam innych ogniskowych, za to mam kilka sztuk 50mm

Jeżeli chodzi o pomysły to nie mam doświadczenia w pracy z dwoma osobami a chciałbym uniknąć zdjęć "dwie kłody" i sztuczności p.t. "obejmijmy drzewo" - ale tutaj Sergiusz pisze że ma jakiś pomysł.

Strona 45 z 57 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów