Strona 37 z 57 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Natomiast wczoraj błyskaliśmy w plenerze i pewnie niebawem pojawią się efekty spotkania.
    I zobaczymy w którą stronę będzie patrzyła modelka i z której strony będzie padało światło ^^

Nie mogę się doczekać.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Popatrz lepiej swoim czujnym okiem na własne zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

A póki nie pojawią się zdjęcia uczestników to tutaj: http://www.fotofanklub.pl/index.php/...my-a-plenerze- można zobaczyć jak było na warsztatach.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Popatrz lepiej swoim czujnym okiem na własne zdjęcia.
    Kolego Husky, pochwal się swoimi pracami. Jak na razie to widzę tylko jak potrafisz docinać Miclesowi, którego pytanie o autorstwo zdjęcia było dość rzeczowe i na miejscu.

Sergiusz: przepraszam za OT. Przypominam też, że umieszczanie czyjegoś zdjęcia bez podpisania to takie małe faux pas. Pewnie stąd też pojawiło się pytanie Miclesa, z którym to nie szczędzicie sobie złośliwości
    Skasowali mi ;(

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    z którym to nie szczędzicie sobie złośliwości
    Ojtam zaraz złośliwości... Kto się czubi, ten się lubi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Podoba mi się pomysł trzymania statywu przez pana w swetrze. Na zdjęciu widać, że raczej nie zyskali na wysokości lampy. Chyba że chodziło o kąt, ale z tego co widzę, to był on regulowany. Ale wszystko jest ok, mi też zdarza się przerost formy nad treścią...
    Ostatnio edytowane przez micles ; 10-05-2010 o 00:42 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Kolego Husky, pochwal się swoimi pracami. Jak na razie to widzę tylko jak potrafisz docinać Miclesowi, którego pytanie o autorstwo zdjęcia było dość rzeczowe i na miejscu.

Sergiusz: przepraszam za OT. Przypominam też, że umieszczanie czyjegoś zdjęcia bez podpisania to takie małe faux pas. Pewnie stąd też pojawiło się pytanie Miclesa, z którym to nie szczędzicie sobie złośliwości
    Wiesz powinieneś chyba zaopatrzyć się we wzmacniacz optyczny lub uważniej czytać Forum. Zdjęcie co prawda zniknęło ale podpis pozostał. Micles pytał o to gdzie zdjęcie zostało zrobione a tego nie mam w obowiązku pisać pod zdjęciem.

http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=350

Kąt jest regulowany owszem ale ruch w tym wypadku transparentnej parasolki ograniczony jest statywem. Łatwiej by było z refleksyjną ale takiej białej nie było pod ręką. Dlatego łatwiej było unieść statyw.

To nie złośliwości tylko pewien poziom prowadzenia konwersacji w temacie fotografii. Osoby patrzące z boku i nie znające tematu mogą to tak odbierać nie rozumiejąc w czym rzecz.

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wiesz powinieneś chyba zaopatrzyć się we wzmacniacz optyczny lub uważniej czytać Forum. Zdjęcie co prawda zniknęło ale podpis pozostał. Micles pytał o to gdzie zdjęcie zostało zrobione a tego nie mam w obowiązku pisać pod zdjęciem.

http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=350

Kąt jest regulowany owszem ale ruch w tym wypadku transparentnej parasolki ograniczony jest statywem. Łatwiej by było z refleksyjną ale takiej białej nie było pod ręką. Dlatego łatwiej było unieść statyw.

To nie złośliwości tylko pewien poziom prowadzenia konwersacji w temacie fotografii. Osoby patrzące z boku i nie znające tematu mogą to tak odbierać nie rozumiejąc w czym rzecz.
    Mój błąd w temacie podpisu.

O tym czy o tamtym, nawet gdybyście tak rozmawiali o uszczelkach do przegubów zwrotnicy, to uznałbym żeście mechanicy niskich lotów.
    Skasowali mi ;(

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

A ja tam jestem zdania, że saper myli się tylko raz bez względu czy się do tego przyznaje czy nie. Niskie loty to jest dopiero coś co jest niedostępne dla większości laików. Prędkość i adrenalina. Ot co. To lot na zaniżonej wysokości do góry kołami i z odsuniętą kabiną. O tym, że bez spadochronów nie muszę dodawać.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Miejscem obu spotkaniań jest Kościół kolegiacki Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Marii Panny oraz w Podziemia Kamedulskie przy ul. Dewajtis w Lesie Bielańskim w Warszawie

“Twój pierwszy ślub” spotkanie warsztaty - koszt 200zł 15 05 godz 10
    „Twój pierwszy ślub reportaż w kościele” koszt 350zł 16 05 godz 14

Lipiec

4 07 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w Plenerze- park koszt 200zł
    11 07 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w plenerze- miasto koszt 200zł
    18 07 niedziela godz 19 Ślubne zdjęcia w plenerze- zdjęcia nocne koszt 200zł
    25 07 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w plenerze – „dziwne miejsca” koszt 200zł

Sierpień
    8 08 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w plenerze- na łonie natury koszt 250zł

Osoby decydujące się na abonament w cenie 750zł ( w cenie sześć spotkań warsztatowych ) mogą zaoszczędzić sporo kasy decydując się na majowe i kolejne spotkania poświęcone tematyce ślubnej. Będzie to doskonała okazja na uzupełnienie lub budowę PF. A przy okazji będzie można łyknąć trochę wiedzy. Tematy wszystkich spotkań do końca sierpnia są widoczne na stronie www.warsztatyfoto.com.pl

Zapraszam!

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pod ty adresem znajdują się zdjęcia jednego z uczestników sobotniego spotkania. http://fotofanklub.pl/index.php/joom...nerzeq-efekty-

Jednocześnie Zapraszam na kolejne edycje naszych spotkań w tym niedzielne spotkanie w kościele.

Strona 37 z 57 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów