Albo wiemy jak to zrobić aby owca była syta i wilk cały. Po to są warsztaty.
Albo wiemy jak to zrobić aby owca była syta i wilk cały. Po to są warsztaty.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Cześć,
Termin majowego weekendu. Są jeszcze miejsca?
01 05 sobota godzina 11 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł/Portret w studio koszt 150zł
02 05 niedziela godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł /akt w studio 200zł
03 05 poniedziałek godzina 13 Akt, Glamour, Fashion- podobieństwa i różnice koszt 400zł
15 maja sobota o godzinie 13 Twój pierwszy Ślub koszt 200zł
16 maja niedziela o godzinie 14 Twój pierwszy Ślub warsztaty w kościele koszt 350zł
Na warsztatach w kościele będzie można ( najprawdopodobniej ) wypróbować w praniu lustrzanki FF z obiektywami i lampami błyskowymi jednej z wiodących firm. Na miejscu też do wykonywania zdjęć plenerowych będzie do dyspozycji uczestników mobilne oświetlenie studyjne. O urodziwej młodej parze sklejonej z modela i modelki nie wspominam. Całość poprowadzi Maciej Czerniewski.
Wszyscy uczestnicy warsztatów otrzymają hasło z rocznym dostępem do specjalnej strony gdzie będą mogli umieścić zdjęcie wykonane na warsztatach a prowadzący dane spotkanie oceni je. Póki co strona jest w fazie testowej i aby oszczędzić sobie krytyki nie podaję linka.
Harmonogram spotkań do końca czerwca dostępny jest z aktualnymi promocjami na dotychczasowej stronie www.warsztatyfoto.com.pl
Na powyższe terminy są wolne miejsca. I przynajmniej na weekend tłoku nie będzie.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Chciałbym aby to był Ranger As ale znając życie osoba prowadząca spotkanie będzie wolała Ranger RX. Na pewno też pokaże jakieś alternatywne rozwiązanie ( bardziej dostępne cenowo ) Co do lustrzanek to szczegóły podam na stronie.
Warsztat 8 maja - plener. Jakies miejsce mamy upatrzone?
W zależności od grupy ( liczebności i stopnia zmotoryzowania ) udamy się w okolice studio. Do wyboru praska ulica lub park leżący nieopodal.
Na jutro i na niedzielę są jeszcze wolne miejsca. Można sobie wybrać dowolny temat lub zapisać się na komplet spotkań. Osoby zapisujące się na cztery spotkania otrzymają rabat w wysokości 25% a na dwa 15% na wybrany dzień.
Tak, że jak na last minut to chyba nieźle.
Zapraszam!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Kontakt poprzez tel komórkowy ze strony www.warsztatyfoto.com.pl lub na PW
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 30-04-2010 o 20:03 Powód: Automerged Doublepost
Przypomnę o sobotnim spotkaniu, na które są jeszcze wolne miejsca: 08 05 sobota godzina 11 Błyskamy w plenerze Portret i Akt koszt 200zł Będzie szansa porównać profesjonalne oświetlenie akumulatorowe Elinchrom z całkiem tanimi “domowymi” rozwiązaniami. Jeśli w sobotę będzie lało to jeszcze pół biedy bo nie będzie się kurzyć. Mam nadzieję, że będzie jako tako ciepło.
Foto Agnieszka Mandal
Na warsztatach pozować będzie modelka Inya
Zapraszam!