Strona 31 z 57 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W mordę misia, w sobotę były ostatnie warsztaty i miałem cichą nadzieję, że do 9 kwietnia będę miał trochę wolnego. Panowie ( wiem, że są i Panie ale tu chyba głównie chodzi o Panów ) To są zdjęcia i tylko zdjęcia do tego wykonane podczas ćwiczeń. Według mnie nie warto z tego powodu bić piany a już na pewno wytaczać armat.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl podałem tematy i terminy spotkań do końca czerwca 2010r. Jednocześnie wprowadzam ( na życzenie uczestników ) abonament na warsztaty i wynajęcie studia na miesiące kwiecień , maj i czerwiec. Cena abonamentu 750zł obejmuje 6 dowolnych spotkań w wyżej wymienionych miesiącach lub wynajęcie studio w cenie 30zł za godzinę w setach po 4 godziny. Aby nie zrobił się bałagan to obowiązuje przelicznik- jeden set to jedno spotkanie. Warunkiem skorzystania z abonamentu jest jego opłacenie do 31 03 2010 i podanie terminów spotkań. Wynajęcie studia należy umawiać z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem.

Abonament nie obowiązuje na spotkania odbywające się 1, 2 i 3 maja.

Majowy weekend w studio.
    Do majowego weekendu jest jeszcze sporo czasu więc jest okazja aby spędzić go w studio. W tym roku układa się mało korzystnie i trudno go nazwać długim. Dlatego tak przygotowałem terminarz warsztatów aby w jeden weekend zaliczyć aż pięć spotkań. Decydując się na wszystkie spotkania koszt kursu wynosi 800zł pod warunkiem ich opłacenia do końca marca.

01 05 sobota godzina 11 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł/Portret w studio koszt 150zł
    02 05 niedziela godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł /akt w studio 200zł
    03 05 poniedziałek godzina 13 Akt, Glamour, Fashion- podobieństwa i różnice koszt 400zł

Zapraszam!

tnts
    Guest

Domyślnie

Cześć,

Co dokładnie jest planowane na warsztatach "fotograficzne inspiracje malarstwem Gustaw Klimt"?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Pewnie będziecie się całować.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

tnts
    Guest

Domyślnie

Obraz - opis

Pewnie nie będziemy ale obraz ciekawy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Pewnie będziecie się całować.
    A chciałbyś się nauczyć? :-)
    Pewnie są jeszcze wolne miejsca.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

To zależy kto będzie nauczycielem, jak Sergiusz to nie koniecznie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie sądzę pank abyś się odnalazł na tych spotkaniach bez względu na to kto je poprowadzi. Warsztaty przeznaczone są dla osób, które przynajmniej zaliczyły spotkanie Portret pierwsze kroki w studio i Pomiędzy portretem a aktem. Z autopsji wiem, że osoby zaczynające od innych tematów i tak wracają do pierwszego.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja bym stanowczo odróżnił słowo inspiracja od kopiowane. Na warsztatach nie będziemy kopiowali poszczególnych obrazów tylko poprzez zdjęcia postaramy się nawiązać do kierunku w sztuce nazywającego się secesja. Nie przez przypadek wybrałem tych dwóch malarzy jako źródło inspiracji. Ich obrazy posiadają pewne cechy wspólne z modą panującą dzisiaj w fotografii a efekt osiąga się głównie poprzez obróbkę. Na spotkaniach postaramy się uzyskać odpowiednie efekty już na etapie fotografowania.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To może nie jest o warsztatach, ale od biedy da się podciągnąć pod naukę fotografii.
    A poza tym jest boskie!

http://demotywatory.pl/1295016/Profesjonalizm

Strona 31 z 57 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów