Cześć,
Bardzo by mi pomogło rozwinięcie do "Oczywiście zdjęciu jeszcze daleko do ideału" żeby na przyszłość zwrócić uwagę.
Cześć,
Bardzo by mi pomogło rozwinięcie do "Oczywiście zdjęciu jeszcze daleko do ideału" żeby na przyszłość zwrócić uwagę.
Przerwę trochę te fotograficzne dywagacje i przypomnę o jutrzejszych warsztatach:
09 03 wtorek godz 17 Portret średni niski i wysoki klucz w studio koszt 150zł
oraz piątkowych, na które są jeszcze dwa wolne miejsca
12 03 piątek godz 17 Od packshotu do zdjęcia reklamowego koszt 250z ł Warsztaty prowadzi Maciej Czerniewski http://www.artfotoprojekt.pl/
Zapraszam!
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz, nie to że wybrzydzam ale w tygodniu spotkanie na 17 to troche wczesnie jest :-) realnie to może 18 godzina, uwzględni możliwość dojazdu i faktu że najczęściej pracuje się w PL do 17![]()
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
A, na które warsztaty chcesz się zapisać? Zawsze zaczynają się realnie 30 minut później i później się kończą.
aaa to nie wiedziałem, to rozważe w przyszłości, pewnie w kwietniu :-)
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Cześć,
Czy oświetlenie to: lampa zza 'zasłony' bez modyfikatora + softbox z lewej?
Tak mniej więcej. Z lewej okta a zza zasłony klosz z cienkim plastrem miodu. Miło mi przeczytać, ze widzisz po paru spotkaniach gdzie stały lampy.
Dzięki
W pierwszej wersji pisałem "okta" ale zmylił mnie cień z prawego ramienia modelki, który wydawał mi się zbyt wyraźny jak na okte.
Mógłbym liczyć na wypunktowanie błędów w "niebiesko zielonym" zdjęciu?