Strona 2 z 57 PierwszyPierwszy 12341252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cały czas podajesz linki do tej samej strony i z kontekstu wypowiedzi wnioskuję, że wiedza Twoja na temat poruszania się po studio jest mała. Zanim zaczniesz organizować sesje portretu artystycznego, który portretem nie jest proponuję abyś zapisał się na warsztaty Portret pierwsze kroki w studio. Myślę, że jest to szansa dla Ciebie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    [...]więc by nie było nagłego odwoływania warsztatów to jak najbardziej popieram tego typu 'promocje', bo sam wiem jak to głupio się człowiek czuje gdy trzeba odwoływać .
    Co prawda to prawda. Takie odwolywanie to nic przyjemnego. Popieram.

Ja tez jestem uczulony na slowo 'promocja' bo jakos banki i markety tak przyzwyczaily ze w ten sposob szukaja naiwnego..
    Skoro fotografia to sztuka, to i forma reklamy moglaby byc bardziej wyszukana.

No ale pewnie zaraz bedzie ze sie czepiam i szukam dziury w calym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Cały czas podajesz linki do tej samej strony i z kontekstu wypowiedzi wnioskuję, że wiedza Twoja na temat poruszania się po studio jest mała. Zanim zaczniesz organizować sesje portretu artystycznego, który portretem nie jest proponuję abyś zapisał się na warsztaty Portret pierwsze kroki w studio. Myślę, że jest to szansa dla Ciebie.
    No a co złego jest w tym, ze podaje link do tej samej strony? Jest to strona z najlepszymi zdjeciami, ktore widzialem. Staram sie uczyc obserwujac tamte zdjecia....
    Tylko zaproponowalem, ale oczywiscie jako wlasciciel nie musisz tego robic....to byla tylko sugestia. Kazdy towar ma swojego klienta:-)
    Alex
    --------------------------
    5D MKII. 24-105 F/4 IS L. 70-200 F/4 IS L

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Złego w tym nic. Ale podajesz linka do skrajnego przypadku w fotografii portretowej tak zwanego en pied czyli całej postaci lub pół postaci. To jest już wchodzenie w niuanse jakiegoś zagadnienia. Aby to robić musiałbym podzielić Portret na kilka części omawiając i pokazując jego wszystkie odmiany a nie sądzę aby na tak rozbudowane warsztaty byli chętni. Aby się tak mocno zagłębiać w temat należałoby raczej zapisać się do fotograficznej szkoły. Jeśli chodzi o nasze spotkania obejmują one zakres podstawy poruszania się w wyżej wymienionych na stronie tematach.

Parteq – Nie czepiasz się ani nie szukasz dziury w całym. Kontynuuj, śmiało.

Domyślnie

Sergiusz, czy mówisz o zdjęciach dziewczyny która tańczy balet?
    Alex

Domyślnie

Czy jest jakieś info na temat tego spotkania?
    21 01 czwartek godz 17 Pierwsze własne przenośne studio- dwie lampy i modelka
    Alex

Dopiero zaczyna Awatar JacekMR
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pierwszy chetny na Warsztaty Fashion 23.01

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na wszystkie pytania odpowiem późnym wieczorem. Dzisiaj prowadzę warsztaty i w przerwie trudno odpowiadać.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Spotkanie sobota 9 01 2010

Dziękuję uczestnikom warsztatów, które odbyły się w piątek i sobotę za przybycie i mam nadzieję, że wkrótce pojawią się zdjęcia wykonane na obydwu spotkaniach.

ferrari_alex- tak chodzi o tancerkę. Cykl warsztatów i tematy na nich poruszane jest tak przygotowany abyś po jego odbyciu mógł sam wykonać zdjęcia pokazane na linku. Ja nie pytam uczestników warsztatów czy będą fotografowali tancerki, kierowców Tirów, kucharzy, śluby, modelki czy dzieci. To nie ma żadnego znaczenia oczywiście pod warunkiem, że uczestnik spotkania potrafi uruchomić swoją wyobraźnię lub jak kto woli ruszyć głową. Na trzech spotkaniach czyli Portret pierwsze kroki w studio, Pomiędzy portretem a aktem oraz akt w studio omawiam zagadnienia związane z ustawieniem oświetlenia z naciskiem na widzenie światła oraz pracy z modelką starając się odpowiedzieć na pytanie jak to zrobić? Przy odrobinie wyobraźni każdy z uczestników może sobie przełożyć zdobytą wiedzę na fotograficzny temat, który go interesuje. I to bez względu na to czy własne już pomysły będzie realizował w przyszłości w studio czy w plenerze zarówno pod kątem fotograficznej pasji czy fotografii zawodowej.

Domyślnie

Sergiusz, a czy mozesz cos wiecej powiedziec na temat tego spotkania?
    21 01 czwartek godz 17 Pierwsze własne przenośne studio- dwie lampy i modelka
    Alex

Strona 2 z 57 PierwszyPierwszy 12341252 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów