Pokaż wyniki od 51 do 60 z 213

Wątek: Oslony przeciwsloneczne

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Skoro czytales ale nadal czegos nie wiesz, to dlaczego nie skorzystales z Punktu 3 Regulaminu:
    http://canon-board.info/announcement.php?f=22&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi). "

Połączyłem.
    Tyle teoria. W praktyce przekopać się przez wątek jest ciężko. Ilość bełkotu i bzdur jest tak ogromna, że odfiltrowanie sensownej informacji graniczy z cudem. Nie ma co się dziwić, że ludzie wolą pytać niz szukać.

Cytat Zamieszczone przez Lowcadusz77 Zobacz posta
    Po przeczytaniu calej tej sieczki,prob podbudowania swego ego i innych paru glupot(bez obrazy dla tych co wiedza po co sa fora) nie znalazlem odpowiedzi na pytania ktore mnie dreczy.A mianowicie ktora oslona bedzie najlepsza do kita 17-55IS USM 2.8.Sa 3 mozliwosci na allegro:gumowa(raczej odpada ze wzgledu na ciezar),plastik z pierscieniem zaciskowym i plastik mocowany na srobke zaciskowa.Czy ktos kto ma ktoras z tych oslon moze powiedziec z czystym sumieniem ze jest warta zakupu,tzn nie ma wad jak np.luzowanie sie tulipana,zaciemnianie katow itp?
    Dzieki za konstruktywne odpowiedzi
    Firmowa droga, osłony na śrubkę nie polecam, bo ma tendencję do notorycznego spadania. Ostatnio kupiłem na Allegro osłonę gumową składaną na 2x. Sądzę, że ma to zaletę przy zoomach, przynajmniej trochę regulowany zakres.
    Ostatnio edytowane przez remol71 ; 25-11-2007 o 14:41 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów