Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Wątek: problemy 450D, czy 50D pomoże?

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Pretender testy zdjęć przy rozjeżdżającym sie AF nic nie pokazały ? statyw pomoże na AF... aha
    to jak sie zamontuje taki potężny statyw spod karabinu maszynowego do komórki, to wtedy będę mógł komórką super ostre makro robić ?
    facet... raju,skoro piszesz o inteligencji - czemu takie fajne i zadowalające mnie zdjęcia wyszły mi w nocy przy dłuższych czasach, ale z innym szkłem i prosto po wizycie (pierwszej) w serwisie ? przypadek ? potem drugie szkło, był FF duży, oddałem do serwisu po raz drugi, zaktualizowali mi firmware i ... przy gorszym oświetleniu niż dzienne (ale lepszym w nocy ze względu na lampiony niż sam hotel latem) nie ma ostrości tylko FF, zwróć uwagę na :

http://www.armaholic.eu/vilas/foto/IMG_1575.JPG

napis "galeria fibak" w porównaniu do rozmazania hotelu w tle i lampionów w które celowałem, popatrz na fragment z napisem "Główna Księgarnia Naukowa" z przodu i porównaj z tylnym planem
    popatrz na prawy róg zdjęcia - popatrz jak ostra jest latarnia na przedzie, przewody, zdarte ogłoszenie, FF jak ***
    popatrz od prawej stronie na detale latarń - ta blisko - super ostra jak na noc i ISO, ta dalej mniej... te z tyłu okropne

http://www.armaholic.eu/vilas/foto/IMG_1565.JPG - wieżowce, pałac w który celowałem kontra... dach taksówki

statyw by spowodował, że latarnie na przedzie będą rozmazane a hotel okej i przechodnie i kiosk okej ???, statyw by spowodował, że taksówka będzie rozmazana a pałac ostry ??? statyw to zmieni ? gdyby zdjęcia były poruszone, te latarnie też by były poruszone, a nie są , są "idealne" jak na zdjęcie przy ISO 1600, te napisy by też były poruszone, a nie są...
    Ostatnio edytowane przez revolta ; 03-01-2010 o 17:28

Uprawnienia umieszczania postów