masz rację. Dlatego proponuje ukarać za to JanuszaTo dlaczego swoje filmiki instruktażowe udostępniasz za darmo?![]()
masz rację. Dlatego proponuje ukarać za to JanuszaTo dlaczego swoje filmiki instruktażowe udostępniasz za darmo?![]()
Mozna tez się pomeczyc z wersją shareware PTlens, ktora limituje korekcje wsadową do 10 zdjęć http://www.sciagnij.pl/programy/p/Wi...ow-PTLens/6589
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ja zaproponuje coś od siebie, poszukaj w necie wszelkiego rodzaju tutoriali są tego tony, w większości za darmo, Google Twoim przyjacielem. Photoshop to potężne narzędzie wiec nie ma co się dziwić ze ludzie biorą kasę za swoja wiedzę, w tej sytuacji tym bardziej powinniśmy być wdzięczni ze Janusz dzieli się swoja za darmo z forumowiczami.
Pozdrawiam.
5-ki | L-ki | Dodatki
Nie przesadzajmy, przecież to tylko 25$... Jak kogoś stać na PS'a za 3000zł to nie stać go za plugin za 70zł dodatkowo ? :eek:
Pozdr.
Kup pare zestawow i wymieniaj sie z innymi, ktos kupi inne presety i masz komplet, ale tak liczyc na manne z nieba to troche nietakt..
Nie mam swojego photoshopa, uczę się na szkolnym. Więc kupowanie czegoś co na dodatek nie jest do końca profesjonalne nie jest dobrym rozwiązaniem.