Pokaż wyniki od 101 do 110 z 145

Wątek: 5D czy 50D który wybrać

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Czytam ten watek i nic z niego nie wynika. To tak jakby sie spierac które święta są ważniejsze Wielkanoc czy Wigilia. przeciez 5D i 50D tak naprawdę mają zastosowanie do zupełnie innych rzeczy. Gdy np. robimy zdjecia w ruchu to na co mi plastyka z 5D jeżeli 50% zdjęć wyjdzie nieostrych ??? litości
    z 50d też tyle wyjdzie bo AF jest szybszy ale bardziej niedokładny..
    zapraszam do mojego wątku http://canon-board.info/showthread.php?t=11956&page=14 w galeriach użytkowników (tak od 130 postu mniej więcej) to zobaczysz co można zrobić piątkami (starą i nową) i szkłem mającym opinię żółwia..

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Robiłeś 5D czy tylko coś tam gdzieś wyczytałeś? Nie sądzę byś robił bo byś takich bzdur nie pisał. A żeby zrobić ostre zdjęcie w ruchu to oprócz sprzętu trzeba mieć przede wszystkim głowę na karku a nie tylko bezmyślnie wciskać spust migawki. Ludziom z rozprostowanymi zwojami mózgowymi nawet 1DIV nie pomoże.
    a Kolegę proszę o stonowanie wypowiedzi bo argumenty o zwojach mózgowych są niemile widziane w konkretnej dyskusji.. proszę więc o niekontynuowanie dyskusji przez innych w tym kierunku, jeden post wyleciał przed chwilą, za następne będą punkty..
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 06-01-2011 o 13:11
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów