Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Brak ostrości na fotkach

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

"Kosmiczna" wartość 4294967295 to po prostu 0xFFFFFFFF, czyli interpretując ze znakiem -1. Moim zdaniem jest to najprawdopodobniej wskazanie jakiegoś błędu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ewentualnie, tak mi się teraz nasunęło, tak jest oznaczana nieskończoność (poprzez max wartość).
    Ostatnio edytowane przez tomdz ; 03-01-2010 o 11:55 Powód: Automerged Doublepost
    Body, stałki, zoomik

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    "Kosmiczna" wartość 4294967295 to po prostu 0xFFFFFFFF, czyli interpretując ze znakiem -1. Moim zdaniem jest to najprawdopodobniej wskazanie jakiegoś błędu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ewentualnie, tak mi się teraz nasunęło, tak jest oznaczana nieskończoność (poprzez max wartość).
    albo obiektyw nie przekazał info do puszki
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Zablokowany

Domyślnie

nie załamujcie mnie, ja chce kupić 50D, na następcę 450D, bo mi nie stroi, a tu jakieś problemy z AF w aparacie 50D ?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Polska /Warszawa

Domyślnie

Wartości METADANE Odległość przedmiotu i taka suma 4294967295.0m podaje Adobe Br. Natomiast powaloną ósemkę podaje Adobe Lightroom jako Odległość do obiektu. Nie wszystkie programy podają tą pozycję. Jeżeli obiektyw miał przyklejone 6 paproszków na pierścieniu mocującym z puszką i przez to błędnie przekazywał info to problem będe miał rozwiązany.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów