Pokaż wyniki od 221 do 230 z 286

Wątek: Sposoby rozliczania w firmie prowadzącej usługi fotograficzne

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinekP Zobacz posta
    Witam,
    kwestia ile zamierzasz zainwestować na początek,
    jaki będziesz miał koszty działalności (szacunkowo)
    i wtedy dopiero się okarze czy opłaca się być vatowcem czy nie.

pozdrawiam
    Inwestowanie będzie z dotacji (18 000) przez pierwsze dwa laty mniejszy ZUS. Nastawiam się na działalność FOTO, ale z racji dużego doświadczenia w branży IT - serwis/sprzedaż, chcę się zając tez tym. Zwłaszcza, ze jest grono osób, które znając mnie i chętnie "przejdą" pod moją opiekę. Pod działalność będę chciał wciągnąć autko, ale to tylko raz na jakiś czas części, km dużo robił nie będę a ropkę kombinuję z "innych źródeł" przynajmniej na razie. Na wielką sprzedaż sprzętu komputerowego nie liczę, może czasem się trafi jakieś większe zamówienie z Urzędu (informatyk - znajomy). Żadnego sklepu mieć nie chcę, koszt najmu i zamrażanie gotówki w sprzęcie mnie nie kręci, już się w takim nasiedziałem u eks pracodawców.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jak dobrze pójdzie to po roku lub dwóch zatrudnię się u znajomego co by nie płacić zusów itp, on sobie wrzuci w koszta, ja mu co jakiś czas fv wystawie na serwis. Jeśli dobrze kombinuję.
    Ostatnio edytowane przez Mr_Black ; 02-09-2010 o 13:59 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów