witam
wypatrzyłem sobie w tym sklepie filtry B&W i mam pytanie czy sklep jest godzien zaufania może ktoś z forumowiczów kupował tam...
a może inne zródło zaopatrzenia, w filtry tej firmy godne polecenia znacie ??;-)
Radek
witam
wypatrzyłem sobie w tym sklepie filtry B&W i mam pytanie czy sklep jest godzien zaufania może ktoś z forumowiczów kupował tam...
a może inne zródło zaopatrzenia, w filtry tej firmy godne polecenia znacie ??;-)
Radek
Zamieszczone przez asknet
Ja tam kupowalem filtry.
Nie bylo problemow.
Nawet ostanio po zaplaceniu i wyslaniu przez nich paczki musialem zrezygnowac.
Zastanawialem sie czy beda nosem krecic. Tu tez nie bylo problemow.
PS. Kilka razy do nich dzwonilem, i zawsze mili, i zawsze odpowiadali na moje pytania, a podobno jestem lekko "upierdliwy" ...
Marcin
Kupilem u nich filtr IR. Czekalem na niego ponad miesiac (dostepnosc byla "na zamowienie"). W czasie tego miesiaca kilkakrotnie przekraczali kolejne ustalane przez siebie terminy, bez maila wyjasnienia. Na moje maile reagowali niechetnie, najczesciej musialem wysylac dwa w tej samej sprawie. Niemniej filtr otrzymalem.Zamieszczone przez asknet
D.
Rowniez kupowalem tam filtr. Bez najmniejszych problemow. Dobry kontakt e-mailowy, dobrze zapakowana paczka. Polecam!
Camera Obscura
Witam.
Kupowałem u nich swego czasu Olympusa C-4000.Transakcja przebiegła bez problemowo,kurier przywiózł towar po dwóch dniach.
Spokojnie można korzystac z usług tego sklepu.Polecam
Pozdrawiam
Rychu_lhotse
Polecam zajrzeć na sklepfotograficzny.pl
W foto-raj BW UV MRC 67 mm kosztuje 180 pln.
Ten sam filtr w sklepfotograficzny.pl już 169 pln.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
bry,Zamieszczone przez dentharg
rowniez polecam ^.
szukacie najtanszej oferty? polecam www.skapiec.pl. tam znalazlem najtaniej body+kit trzystapiecdziesiatki, filtr hoya hmc, itp. a jak beda problemy z dostawa czy cos - idziemy do konkurencji :]
pozdra,
j.
sklep bezproblemowy polecam
5d + L plecak
Polecam, odpowiadaja na wszystkie pytania, nie ma problemu z rezygnacja zmowienia.
jakieś D + sporo zapału