Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Lampy studyjne w kosciele.

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Czasy są takie ze mlodzi coraz częściej uwagę przykladaja do tego jaka limuzyna podjada, czy tez na jakiej sali będzie zabawa. Sam faktu ze to ich slub schodz na dalszy plan. Niestety dla tradycjonalistow tak będzie coraz czescej. Wspomnę choćby film Wesele
    W.Smarzowskiego, gdzie wytyka się kamerzyscie niewielkie rozmiary kamery;-))) Czy nie z tego powodu wielu fotografów(ja eszze nie mam;-), używa 'bracketow' czy 'gripow' własnie na weselach? Smieszne ale prawdziwe.
    Jesli młodych/rodziców na to stać, to chcą mieć wszystko największe, najefektowniejsze. Wyznają zasadę - jak na widza tak nas piszą.. Studyjne oświetlenie w kościele w takim układzie nie zawsze będzie czymś nie pozadanym. Poza lapaniem światła zastanego i dopalaniem lampa, mozna wnieść jakieś urozmaicenie do kompletu zdjęć. No i zero szumow na fotkach...
    Ostatnio edytowane przez yellowpliszka ; 30-12-2009 o 15:49

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Nie no, ja mam zdanie zgodne z Ernest_DLRS'em. Do nie dawna jeszcze widzialem wysmiewanie wieszania halogenow przez kamerunow na kinkietach koscielnych, a teraz widze, ze i fotopstrykom takie rzeczy do glowy przychodza.

Przeciez to zniszczy caly klimat ceremonii.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów