Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: grip do 450d

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar luckat
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie grip do 450d

witam, czy jest to coś warte http://www.allegro.pl/item858476856_...00d_1000d.html
    chcę kupić gripa do swojego canona przede wszystkim ze względu na moje dość duże dłonie pojemność bateri nie jest tak ważna dla mnie, nie chce też wydawać za dużo kasy na to. Na co trzeba zwrócić uwagę przy kupnie gripa?

Uzależniony Awatar iso

Domyślnie

zwróć uwagę, że grip z tej aukcji ma tylko spust migawki, nie ma pokrętła i żadnych przycisków.

Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Poszukaj gripa z możliwością ustawienia punktu ostrości i zmianą av, ten nie jest wiele wart na pewno nie 158zł

Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

to może jakiś przykład

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja polecam zdecydowanie TEN. Dotarł do mnie dziś i mogę powiedzieć, że wszystko działa i styka pięknie. Solidny, wygodny, elegancki, taki, jak trzeba.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Nie mam (jeszcze?) gripa, ale z tego co czytałem opinie tu na forum to jest: oryginał - długo nic - phottix (ale jak się trafi za dobrą cenę) - długo nic... wszystkie inne w tym delta.

zdRAWki

PS i sam się zastanawiam nad zaryzykowaniem phottixa
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    Ja polecam zdecydowanie TEN. Dotarł do mnie dziś i mogę powiedzieć, że wszystko działa i styka pięknie. Solidny, wygodny, elegancki, taki, jak trzeba.
    Rozumiem, że musi być 6AA? Czy można również zamontować 4AA i bedzie działał?

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psl Zobacz posta
    Rozumiem, że musi być 6AA? Czy można również zamontować 4AA i bedzie działał?
    Niestety, wsadziłem 4 akumulatory i nie działa. Z drugiej strony w instrukcji jest napisane, że z kompletem 6AA wytrzyma tylko 200-500 fotek, a pjedynczy akumulator Canona ok 700-800, więc nie wiem, czy jest sens zasilać gripa paluszkami.

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    Ja też mam tę Deltę. W sumie jest OK, wszystko działa, jak powinno, nie ma na co narzekać, a cena jednak znacznie niższa niż orginału. Aha! Na początku w jednym miejscu odkleiła sie guma, ale kropelka kropelki i trzyma, to oczywiscie drobiazg, bez większego znaczenia.
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów