To sobie łatwo wyobrazić: wystarczy, żeby matryca była pofalowanaZamieszczone przez Arkan
![]()
No tak, zapomniałem dodać:Zamieszczone przez Czacha
... i wyszło mało ironicznie.
![]()
Teraz kazdy bedzie sie tlumaczyl ze mu mordke wcielo... jasssssne![]()
Super![]()
Może Canon w porę się zreflektuje że dał ciała i tak jak Nikon (w wątku o wadliwych częściach w jego cyberlustrach) zacznie bezpłatnie montować brakujące lampy?
Gość nie napisał jeszcze o jednym mankamencie - nie pasują stare gripy!!!
![]()
Przeczytalem wypociny gosci i ..... padlem. Czy niektorzy kupuja aparaty (lub inne rzeczy) bez wczesniejszego przeczytania o nich ? Troche mi sie nie chce wierzyc![]()
Ponizej jedna z odpowiedzi na post z zapodanego watku. Ta, ktora podobala mi sie najbardziej. Ostrzezenie dla purystow jezykowych - po angielsku ;-)
"Well, this is the first "disappointed with the 5D" from a Nikon boiler room troll. Note the new membership and few postings. Obvious a plant. Mounting evidence that Nikon is paying people to troll sites like this to flame competitor's cameras.
Truly pathetic since the last full-frame DSLR with a nikon body was the Kodak Pro/14, which failed in the marketplace due to just plain bad quality, kludgy body and poor images.
It won't work Nikon, give it up and hire some DSLR engineers from Canon."
Ostatnio edytowane przez Pszczola ; 30-09-2005 o 08:14
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Ktoś zapuścił delikatnego trolla a Wy tu się prawie pozagryzaliście. Jak w przedszkolu u mojego synka przed wjechaniem podwieczorku.![]()
Te same kłopoty z trzymaniem ciśnienia![]()
Jarek