no i kolego nie pomyliłeś sie
palnik podobno spękany jak cholercia
no i kolego nie pomyliłeś sie
palnik podobno spękany jak cholercia
JA WYMIENIAŁEM JUŻ W 2 lampach 580.
pierwsza chodziła 2 lata od nowości, ale wybuchła po 20 błyskach od naprawy- serwis sknocił coś w wysokim napięciu, ale nie uznał reklamacji (straszenie sądem nie pomogło), druga padła po 11 miesiącach od zakupu, po jednym sezonie ślubnym, wymienili na gwarancji (przyszła trzy dni przed jej upływem) działa nadal
...powodzenia
CANON...
Ja znowu mam cos takiego że w czasie robienia zdjec 5D + 580ExII ETTL przełącza się w TTL i przepala zdjęcia, lub tak jak kolega napisal tutaj wczesniej lampa nie wyzwala blysku - pomaga wyłączenie lampy, lub body i działa dalej.
I tak dalej nie wiem co jest grane.
Miałem podobnie, straszny stres w kościele -czy będzie działać poprawnie czy nie.
Kolega który uwaza się za mądrzejszego niż ja;-) twierdził, że to problemy z połaczeniem/komunikacją miedzy lampą a body, zwykle pomagało czyszczenie styków na stopkach (zwłaszcza ruchomego bolca na lampie) na 5dmkII narazie (odpukać) ten roblem nie wystepuje.
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)