Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jak uporządkować zdjęcia wg "EXIF"

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

jesli chcesz odzielic te "prevki" od zdjec robionych Ixusem to nic trudnego, musisz wybrac filtrowanie po aparacie,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

geometry
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    jesli chcesz odzielic te "prevki" od zdjec robionych Ixusem to nic trudnego, musisz wybrac filtrowanie po aparacie,
    ...prezpraszam zapomniałem dodać, że w naszej "galerii" są nie tylko zdjęcia robione przez nas /sami robiliśmy 3 aparatami/, ale również brata, szwagra, znajomych i Bóg wie kogo jeszcze :-) tak więc aparatów i obiektywów na liście mam odpowiednio 27 i 14.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geometry Zobacz posta
    ...prezpraszam zapomniałem dodać, że w naszej "galerii" są nie tylko zdjęcia robione przez nas /sami robiliśmy 3 aparatami/, ale również brata, szwagra, znajomych i Bóg wie kogo jeszcze :-) tak więc aparatów i obiektywów na liście mam odpowiednio 27 i 14.
    mozesz dowolnie filtrowac fotki, tak aby pokazal Ci z 15 z tych 27 aparatow i 9 z tych 14 obiektywow

mozesz tez filtrowac po numerze seryjnym aparatu
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

geometry
    Guest

Domyślnie

mimo wszystko nie wiem jak oddzielić te prevki
    http://img694.imageshack.us/img694/9867/obrazek1b.png
    może załączone zdjęcie pozwoli zrozumieć mój problem, bo ja tak de facto nie mogę wprost oddzielić zdjęć preview od normalnych, ale nie będę się mądrzył po raz pierwszy używam programu.

Uprawnienia umieszczania postów