Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Eos Utility/ Zoom browser ex na Mac OS X

Mieszany widok

dreadolka
    Guest

Question Eos Utility/ Zoom browser ex na Mac OS X

Witam,
    poszukuje softu [eos utility] dla mojego canona 400D na macintosha.
    Niestety nie moge znalesc plyty z oprogramowaniem.
    Przeszukalam w internecie chyba wszystko, co bylo mozliwe, jedyne, co znalazlam to updaty do oryginalnego oprogramowania.
    Czy ktos z Was ma moze taka plyty instalacyja? Czy moze wiecie skad mozna ja bezpiecznie sciagnac?
    pozdrawiam

ps. nie wiem, czy w dobrym dziale umiescilam post, jezeli nie, to wybaczcie

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Pewie ktoś ma, ale daj sobie szanse i nam (użytkownikom CB) i podaj skad przychodzisz wędrowcze;-)
    a może tutaj coś będzie...
    http://software.canon-europe.com/products/0010371.asp
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 26-12-2009 o 20:26
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

dreadolka
    Guest

Domyślnie

Tombas: dzieki za szybka odpowiedz. Pierwsze, co sprawdzalam to na stronie canona [eu i us] ale tam wlasnie maja do pobranie same updatey. Nawet sciagnelam, myslalam, ze jakos przechytrze system, ale nie udalo mi sie. Co do innych stron, znalazlam kilka, gdzie wirus byl na wirusie, wiec dlatego pytam o bezpieczne sciagniecie. Zreszta dziwie sie, ze na oficjalnej stronie canona, tego nie mozna zrobic.
    Ale nic mi innego nie pozostaje, jak czekac spokojnie
    pozdrowki

Bywalec
    Miasto
    bialystok

Domyślnie

najszybciej i najlepiej jest poznać kogoś kto ma w twojej miejscowości lustrzankę canona serii xxxd lub xxd lub 7d - i od niego pożyczyć na chwilę płytę do skopiowania.
    na stronie canona nie ma możliwości pobrania softu!

poszukaj na c_b w dziale software - tam były opisywane możliwości zainstalowania "update" jako normalnego softa, ale trzeba "grzebać" w rejestrze - mi się nie chciało - ew.adres i ktoś życzliwy prześle ci soft po nagraniu na płytę cd. - np. ja - adres na pw ewentualnie proszę..... :cool:
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ostatnio szukałem do 40D. Jest ciężko, ale jest. Mogę ci podesłać plik dmg z EOS Ulility 2,6 bodajże.
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

dreadolka
    Guest

Domyślnie

Dzieki Chlopaki
    juz odzywam sie na priv
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    @krisv740: dziekuje za rady z tego co czytalam na forach zagramanicznych jest mozliwosc zainstalowania update jako normalnego softa, ale podobno robia sie jakies luki etc. a po drugie i najwazniejsze - trzeba miec do tego glowe a ja sie na tym kompletnie nie znam, a wiem, ze jestem zdolna zniszczyc wszystko co sie rusza, wiec nie tykam sie takich rzeczy
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez dreadolka ; 28-12-2009 o 20:28 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Postaram się odszukać płytkę od mojego 50D i podrzucę DMG na serwer. Myślę, że jutro ok. popołudnia.

dreadolka
    Guest

Domyślnie

@kiler129: merci

fearcyk
    Guest

Domyślnie

jestem z Gdyni, jak coś*to mogę*pożyczyć*płytkę*chociaż u mnie na leopardzie sie wiesza non-stop ;/

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fearcyk Zobacz posta
    jestem z Gdyni, jak coś*to mogę*pożyczyć*płytkę*chociaż u mnie na leopardzie sie wiesza non-stop ;/
    Poćwicz używanie alta i spacji... najpierw puszczasz alt, potem naciskasz spację. By tych głupich gwiazdek uniknąć .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów