Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Canon D500, a obrobka RAW w PS

Domyślnie

Janusz po ściągnieciu camera raw przy próbie otwarcia go, wyświetla się komenda .... system windows nie może otworzyć tego pliku....i lipa
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jest napisane ,że muszę sam wybrać program przy pomocy którego mam plik otworzyć....
    Ostatnio edytowane przez Jaco 78 ; 06-01-2010 o 12:36 Powód: Automerged Doublepost

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja się tylko domyślam bo piszesz strasznie chaotycznie. Do używania ACR potrzebny jest Photoshop. Bez Photoshopa ACR nie działa.

To co sciągasz to jest zipowany updater. Po otwarciu w środku jest plik "setup.exe".

W Windows Vista jest wbudowany unziper.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Jaco 78 rozszerzenie dmg. mają pliki instalacyjne programów na system Appla MacOs X, a nie na Windows, kiedyś próbowałem zainstalować triala Apperture 2 (nie wiedziałem, że ten programu jest tylko w wersji na MacOs) i o mały włos nie wywaliłem systemu operacyjnego na komputerze. Poszukaj werski na windows. Pozdrawiam.

Domyślnie

Dzięki za zaangażowanie Panowie. Poprosiłem o pomoc gościa ,który ogarnie temat (w realu)będzie prościej. Mam chyba większe problemy niż aktualizacja ps-apozdrawiam serdecznie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów