Może 35tka 2,0 nie jest ideałem ale to tańsza alternatywa. Nie każdy ma kasę żeby wydać 5tyś na 35L. Ale nie można mieć pretensji że tańsza wersja nie jest tak dobra jak ta droższa. Za tysiaka możesz się amatorsko pobawić zupełnie niezłą stałką.
Może 35tka 2,0 nie jest ideałem ale to tańsza alternatywa. Nie każdy ma kasę żeby wydać 5tyś na 35L. Ale nie można mieć pretensji że tańsza wersja nie jest tak dobra jak ta droższa. Za tysiaka możesz się amatorsko pobawić zupełnie niezłą stałką.
ludziom tu się w głowach przewraca. naprawdę bez L-ek i jedynki nie da się robić zdjęć?
1. Niestety, nie znaleziono wyników dla podanych kryteriów. $displayCommon
Spróbuj tej: http://maciejko.net/cbsearch/
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
litosci , takich farmazonow dawno nie czytalem
kup nikona , pod ff zapomnij o 24 czy 35 w ogole , no chyba ze chcesz miec takie jak u nas 35/f2
masz 28/1.8 , masz 35/2.0 , masz 35/1.4 malo ci ?
nie stac cie to jedyny argument pisac ze to marny system ... no litosci
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
skat te przeliczniki bierzesz ? kalkulator trzeba zmienic
ani 28 nie jest 5 razy gorszy ani tym bardziej 85 od 85L , to sa inne , tansze szkla , nijak 85L nie dorownuje szybkoscia do 85 , co ma duze znaczenie np na slubie jak widze
z powodzeniem uzywalem 28 na pelnej klatce , zmienilem na 24L mialem kase , poza tym ze jest tak ostry od 2.0-2.2 to te szkla tyle nie rozni
Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 25-12-2009 o 12:36 Powód: Automerged Doublepost
no comment...