Osobiście mam Delte do 450d i jestem bardzo zadowolony dałem za niego 240zł juz z przesyłką. Jakość wykonania jest naprawdę OK prócz jednej małej rzeczy a mianowicie pokrętła (tego przy spuście ) sprawia wrażenie ze zaraz sie zepsuje![]()
Osobiście mam Delte do 450d i jestem bardzo zadowolony dałem za niego 240zł juz z przesyłką. Jakość wykonania jest naprawdę OK prócz jednej małej rzeczy a mianowicie pokrętła (tego przy spuście ) sprawia wrażenie ze zaraz sie zepsuje![]()
Witam !
w/w gripa zamówiłem 13stycznia z przesyłką do Polski za 0.01$, płatność Paypalem i dzisiaj z poczty odebrałem paczkę.
Niejako z automatu zadeklarowana jako gift - bez cła i vatu.
Całość wykonania - jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.. guma lepsza niż w samym aparacie - mam nadzieję że nie zejdzie za szybko
całość 140pln (dolar tego dnia stał wyżej).
pozdrawiam
450D+grip; 18-55 IS; 50/1.8II; 70-210 3,5-4,5 USM; Nissin Di622
450D+grip; 18-55 IS; 50/1.8II; 70-210 3,5-4,5 USM; Nissin Di622
Ponawiam pytanie - jak ten grip sprawdza się z dwoma różnymi markami ogniw, oryginał + kundelek niekoniecznie dokładnie identyczny pod względem pojemności. Ciągnie zasilanie z każdego po kolei, czy próbuje z obu na raz, co na zdrowie im pewnie nie wyjdzie, jak pokazuje stan naładowania?