W sumie to co w pierwszym poscie by styklo z zapasam, tylko Cokina bym wymienil na Lee. A i tragarza bym wymienil na tragarke gratow M. Bellucci.![]()
W sumie to co w pierwszym poscie by styklo z zapasam, tylko Cokina bym wymienil na Lee. A i tragarza bym wymienil na tragarke gratow M. Bellucci.![]()
W sumie to canona mam i jest mi z nim dobrze.
To i ja się dołączę do próśb do Św.Mikołaja, w kwestii uzupełnienia mojej torby:
- 5dMkII (5d już mam ale MkII się też przyda),
- 15/2.8
- 24/1.4 L II
- 35L (mam)
- 50L
- 85L (85USM mam)
Dodatkowo ewentualnie, jak mikołaj szczodry to poproszę 16-35L,24-70L,70-2002.8IS (mogę ponegocjować z Mikołajem wymianę 85L na 70-200/2.8IS).
To by było na tyle.
1Dmk4 + 1Dsmk3 (choć poczekałbym już na mk4) + 5Dmk2
fish 15
16-35II
24LII
35L (II?)
85/1.8
135/2
70-200/2.8IS + 70-200/4IS (bo mała i lekka)
konwertery x1.4 i x2
lampa 580II
chociaz mozliwe ze konwertery+135L by starczylo zamiast tele-zoomow. musialbym sprawdzic.
a jakby starczyło jeszcze to LeicaM9+jakieś jasne 35![]()
To ja poproszę konwerter talentu x2, może być w syropie. Może wtedy zacznę wykorzystywać już posiadany sprzęt, na miarę jego możliwości?
;-P
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
A ja poproszę wszystko co produkuje Canon w segmencie lustrzanek i wszystkiego co do nich pasuje, a że miało być ekonomicznie to po 3 miesiącach zwracam to co mi się nie spodoba i resztę czasu poświęcę na robienie zdjęć ... miłym dodatkiem byłby jeszcze abonament na testy nowego sprzętu który wyjdzie w przyszłości ...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Niegłupi pomysł ... ale co jak ktoś ma talent = 0
Ostatnio edytowane przez Alde ; 23-12-2009 o 15:06 Powód: Automerged Doublepost
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
jak wypuszczą ten syrop o smaku piwa to piję do upadłego.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---