Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Wejście w system - na co zwrócić uwagę przy zakupie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

A może masz sklep w pobliżu.
    W wawie na pewno coś znajdziesz i łatwiej się targować przy zakupie kilku rzeczy na raz i z osobistym odbiorem

heralek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max_im Zobacz posta
    A może masz sklep w pobliżu.
    W wawie na pewno coś znajdziesz i łatwiej się targować przy zakupie kilku rzeczy na raz i z osobistym odbiorem
    Oj, niestety. Mieszkam na zadupiu. Pierwszy lepszy MM w odległości 100 km.

Możecie podpowiedzieć zaufane sklepy lub tipów z dobrym zaopatrzeniem? Wątek na CB poświęcony temu zagadnieniu jest troszkę nieaktualny. Jak już wspomniałem wcześniej potrzebuję FV 22%.

Do tej pory sprzęt kupowałem w fotozakupy.pl i cyfrowe.pl, ale ten pierwszy ceny Canona ma troszkę wysokie w porównaniu z innymi, a odnośnie cyfrowe.pl dotarły do mnie informacje, że zdarza się im sprzedawać sprzęt, który był testowany na optyczne.pl. Ile w tym prawdy, a ile fałszu - trudno powiedzieć, choć w każdej plotce ponoć jest zawsze odrobina prawdy.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heralek Zobacz posta
    Oj, niestety. Mieszkam na zadupiu. Pierwszy lepszy MM w odległości 100 km.

Możecie podpowiedzieć zaufane sklepy lub tipów z dobrym zaopatrzeniem? Wątek na CB poświęcony temu zagadnieniu jest troszkę nieaktualny. Jak już wspomniałem wcześniej potrzebuję FV 22%.

Do tej pory sprzęt kupowałem w fotozakupy.pl i cyfrowe.pl, ale ten pierwszy ceny Canona ma troszkę wysokie w porównaniu z innymi, a odnośnie cyfrowe.pl dotarły do mnie informacje, że zdarza się im sprzedawać sprzęt, który był testowany na optyczne.pl. Ile w tym prawdy, a ile fałszu - trudno powiedzieć, choć w każdej plotce ponoć jest zawsze odrobina prawdy.
    Polecam www.fotorimex.pl. Ceny najniższe i potargować się można

Uprawnienia umieszczania postów