witam
moze ma ktos z Was schemat lampy blyskowej canon ex580? popsula mi sie po objawiach sadze ze to przetwornica i zanim oddam do serwisu chcialbym sam sprobowac...
pozdrawiam
witam
moze ma ktos z Was schemat lampy blyskowej canon ex580? popsula mi sie po objawiach sadze ze to przetwornica i zanim oddam do serwisu chcialbym sam sprobowac...
pozdrawiam
Jak sam spróbujesz, to w serwisie mogą nie chcieć zrobić
Głowa, puszka, słoiki... Oraz trochę innych istotnych lub mniej elementów fotograficznej kuchni.
nie no jak nie bede pewien to nie bede sie z rekoma pchal. dlatego chcialbym zobaczyc schemat
pozdrawiam
dziala wszystko po za ladowaniem. Nie slychac pisku przetwornicy.
jest tez taka mozliwosc. ale zeby sprawdzic kondensator to i tak trzeba by rozkrecic lapme wiec wole to robic za jednym razem majac wszystko pod reka.
pozdrawiam i ciagle szukam schematu
temat zakonczony. usterka okazala sie bardzo banalna. lampa cala i zdrowa blyska jak nowa.
ps. jak by ktos kiedys rozkrecal 580ex a pewnie i exII to uwaga na skaczace male plastiki ze sprezynka w czesci palnikowej bo mozna pozniej sporo czasu na kolanach spedzic. Po za tym sa bardzo krotkie tasmy ktore bez obycia ciezko wpiac spowrotem.
pozdrawiam
Co się zepsuło?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
nic
bylo zwarcie na wyjsciu transformatora. wystarczylo przemyc alkoholem i "wymusic" wyzwalanie przetwornicy bo lampa zapamietuje awarie i sie blokuje w celu zabezpieczenia przed dalszym uszkodzeniem.
pozdrawiam
ps. zeby nie bylo ze kogos zachecam do samodzielnych prob naprawy.