Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: ProPhoto v3 BETA

Coś już napisał

Domyślnie ProPhoto v3 BETA

Dla tych ktorzy wiedza o co chodzi ProPhoto wersja 3 Beta wyszla oficjalnie. Dla tych co nie wiedza o co chodzi - ProPhoto to najlepszy i najpopularniejszy na zachodzie Wordpress Theme dla fotografow. Zostałem zaproszony jako jedyny w PL do testowania wersji 3 i teraz mozna juz o tym mowic. Wiec mowie Wiecej na http://www.lukaszpiech.pl/2009/12/22...juz-oficjalnie

Domyślnie

mozesz tak od siebie napisac jak to funkcjonalnie wyglada....tak sie caly czas lamie placic czy mniej placic

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatlpz Zobacz posta
    Dla tych ktorzy wiedza o co chodzi ProPhoto wersja 3 Beta wyszla oficjalnie. Dla tych co nie wiedza o co chodzi - ProPhoto to najlepszy i najpopularniejszy na zachodzie Wordpress Theme dla fotografow. Zostałem zaproszony jako jedyny w PL do testowania wersji 3 i teraz mozna juz o tym mowic. Wiec mowie Wiecej na http://www.lukaszpiech.pl/2009/12/22...juz-oficjalnie
    a wiadomo kiedy będzie wersja finalna?
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał

Domyślnie

Jakos na dniach sie pojawi, jeszcze jeden milestone przed oficjalnym release z tego co Jarred mowil
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Conik Zobacz posta
    mozesz tak od siebie napisac jak to funkcjonalnie wyglada....tak sie caly czas lamie placic czy mniej placic
    Instalujesz, konfigurujesz sobei wszystko w interfejsie prostym jak z przedszkola i w 30 min masz super funcjonalny blog. Moim zdaniem warte wszystkich pieniedzy. I nie placa mi za to zeby tak pisac
    Ostatnio edytowane przez tatlpz ; 23-12-2009 o 14:58 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów