po nie kont - jest jeszcze lepiej
poniekąd- Lepiej??
a moze coś na temat?
Najlepiej to zapytać kolegów z tego samego miasta, żeby udostępnili Tobie aparaty jakie Ciebie interesują. Zobaczysz sobie, pooglądasz, porobisz zdjęcia i podejmiesz decyzję.
Jeśli mieszkasz w Londynie mogę Tobie zaoferować 5d mark II plus parę szkiełek
polecam Ci pomysl o lampie 580 II, szybsze ladowanie moze sie przydacpoza tym moze wystarczy uzywka 5d1 ?
tja Micles, to wiemtylko mysle ze przydalby sie backup
i w tym przypadku na dobry poczatek 5d1 z opcja wymiany na 5d2 po 2-3 slubach
ew raty 0% i spłacać za to co sie zarobi
![]()
szósty punkt regulaminu
"Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości)"
w temacie-jak najbardziej nowa piąteczka + 28-bardzo fajne i ostre szkło pod ff,do tego pięćdziesiątka 1.4 -i mi to w sumie na początku w zupełności wystarczało-bo pleneru i portretów jakas stałka w stylu 135/2.0,lub 200/2.8 -szkoda kasy na zooma 70-200 za pięć tysiaków![]()
Tak jak Loome. Zacznij od MKI i do tego zostanie Ci jeszcze kasiorka /nawet dużo/ na szkiełka. 28 1.8, 50 1.4 i 85 1.8 oczywiście Canona, do tego jeszcze coś baaaaardziej szerokiego i może fish /jeśli ci pasuje/. Jak od razu zaczniesz na stałkach to do zoomów nie powrócisz /imho/poza tym moze wystarczy uzywka 5d1 ?
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
eee, nie chce mi się wierzyć, że MK1 nie da rady ....Nie wystarczy ;P Kościoły lubią być cieeemneee...
wg mnie jak najbardziej wystarczy. Przy MK1 może więcej pieniążków przeznaczyć na szkiełka i backup.poza tym moze wystarczy uzywka 5d1 ?
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Pretender ; 22-12-2009 o 19:15