Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Body+3 Szkła- 15.000-Pomoc w Wyborze

Domyślnie

Powiem tylko, że mi rozpiętość i szumy 50d na niedoświetlonym 1600 przeszkadzają
    wydaje mi się, że wcześniej mówiliśmy o 5D1

Pozdrawiam

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Które 50d, a które 5d? :

+ oczywiście różnica 15mpix a 8mpix na korzyść 50d.

Zatem mogę powiedzieć, że 50d szumi mniej niż 5d, więc może być dobrym kryterium porównawczym na rzecz potrzeby 5d2 jako puchy z mniejszym szumem.

Domyślnie

Oczywiście masz rację, nawet nie będę próbował się z tobą spierać. Nie mam porównania MK1 do MK2 i do 50D.

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Balcer Zobacz posta
    Wszyscy zrozumieli a Ty nie- Przykro mi.
    Nawet jak bym w jakimś stopniu napisał coś nie zrozumiale to napewno nie na Tyle aby nie można było tego pokojarzyć i zrozumieć.
    Nie chodzi tylko o zrozumienie ale też i o estetykę.
    Proszę nie łamać 6. Punktu Regulaminu i pisać normalnie, zamiast losowe słowa w środku zdania niepotrzebnie pisać Wielką Literą .

http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3

"6. Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości). Należy unikać niechlujnego pisania wiadomości. Jeżeli szanujesz czas i wiedzę innych użytkowników Forum i chcesz od nich otrzymać odpowiedź, zadbaj o schludny i poprawny ortograficznie wygląd swojej wiadomości. Dopuszczamy pisanie bez polskich liter. "

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów