Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: nie mieszczę się

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    biedna dziewczyna-teraz to wybierze fisza
    potwierdzam że sigma się myli-ale jest to tez wina puszki-testowaliśmy w sklepie na 50d-średnio trafialność AFa to 50%,testowana na 40d-trafialność-na około 10 zdjęć jedno nieostre...tak na marginesie ostatnio robię jakies dziwne testy i wychodzi że canon ma skopane puszki-każda inaczej ostrzy
    Ciekaw jestem jaki bylby wynik takiego testu z 28-ka Canona.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Ponadto w gwoli wyjasnienie mowiac o kims zlosliwiec, jesli zrobil cos zlosliwego to cos zlego?
    Zwrocenie komus uwagi ze pisze na forum nieprawde(USM, znieksztalcenia)to zadna zlosliwosc. Epitetow ani zadnych osobistych uwag nie robilem.

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanS Zobacz posta
    Zwrocenie komus uwagi ze pisze na forum nieprawde(USM, znieksztalcenia)to zadna zlosliwosc. Epitetow ani zadnych osobistych uwag nie robilem.
    Kwestia znieszktalcen to dywyagacja z mojej strony, czego nie bylem pewien i z reszta pytalem o to MacGyver'a. A co do samego przykladu 28-ki, to co jest w tym nie prawdy, ze ja znieksztalcen nie dostrzegam, przynajmniej na zdjeciu, ktore pokazalem. Ty natomiast podchwytujesz to i od razu podajesz jako przyklad domyslow z mojej strony przy okazji rozmowy o AFie w sigmie. To byla zlosliwosc. Bo co mialo jedno z drugim wspolnego to nie wiem.

Co do USMa, to gdzie napisalem cos nieprawdziwego?
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 22-12-2009 o 12:57
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Panowie, spokój, Święta idą :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    30 1.4 i 28 1.8. Wyczytasz z nich mniej wiecej tyle, ze sigma jest troszke lepsza optycznie, z kolei canon ma usma. Na czym ci bardziej zalezy musisz sobie sam odpowiedziec, zdjecie z 28-ki zamiescilem ci wyzej..
    Milo pozdrawiam wiecej w tym watku nie odpowiadam.

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanS Zobacz posta
    Milo pozdrawiam wiecej w tym watku nie odpowiadam.
    No coz, nastepnym razem bede musial byc bardzie precyzyjny, bowiem piszac, ze Canon ma USMa nie mialem na mysli nic wiecej jak to, ze USM to USM (tutaj chyba dodawac wiecej nie trzeba). W zaden sposob nie chcialem zasugerowac (co chyba tak zostalo odczytane), ze ta Sigma nie ma swojego odpowiednika takiego napedu.

Rowniez podrawiam !!!

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów