Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Uszkodzony 28-70 2.8-4L

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszlada Zobacz posta
    ... dzowniłem do serwisu tokiny w krakowie w sprawie naprawy obiektywu tokiny 80-200 nie wiem który to rocznik ale sądze że lata 90 i też części do tego nie ma... ;( Także nie spodziewałbym się cudu w przypadku twojego szkiełka!
    Tokina ma dość paskudny zwyczaj dostarczać serwisom (z autoryzowanymi na czele) części wyłącznie do obiektywów znajdujących się wciąż w produkcji. Mają też inne nieciekawe pomysły, np dekla, który jest "akcesorium" znajdującym się w katalogu umieszczonym na ich www też nie można sobie w Polsce zamówić i nawet krajowy dystrybutor, "Migomex", jest tu całkiem bezradny.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

zadzwoń tutaj:
    http://www.minilab.bydgoszcz.pl/
    facet też naprawia sprzęt foto, często sam dorabia części jak trzeba, ma też dużo różnych części zamiennych w zakładzie. Może da się uratować obiektyw.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Obdzwonilem chyba wszystkie serwisy w Polsce i niestety nie naprawia mi tego obiektywu Wyslalem jeszcze maila do canona w Berlinie i do Czech zobaczymy czy sie odezwa Jakby ktos slyszal jeszcze o jakiejs nadziei dla tego obiektywu prosze o informacje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów