Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Aku do 350d(NB-2LH,NB-2L)?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Witam... też kupiłem w eltecu parę miesięcy tamu i cały czas nie ma problemu... dają gwarancję na pół roku, z tego co czytałem w necie nie ma najmniejszych problemów z jej realizacją.. ale ja nie musiałem sprawdzać.

Pozdrawiam
    Artur

P.S. z tego co znalezłem można łączyć dwa różne akumulatory - grip jest wyposażony w elektronikę (na forum sa gdzieś nawet zdjęcia) która separuje je od siebie i inteligentnie wybiera z którego bierze prąd..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec Awatar Sibil
    Miasto
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs

P.S. z tego co znalezłem można łączyć dwa różne akumulatory - grip jest wyposażony w elektronikę (na forum sa gdzieś nawet zdjęcia) która separuje je od siebie i inteligentnie wybiera z którego bierze prąd..
    no właśnie, jak to dokładnie wygląda? mam 350d i gripa, w którym jest zamiennik i oryginał. Oryginał po włożeniu do aparatu wskazuje pełne naładowanie (3 kreski) z kolei zamiennik 1 kreskę. Po podłączeniu gripa mam również 1 kreskę. Jutro jadę focić na ślub i nie chciałbym, żeby padł w najmniej oczekiwanym momencie.. Z kolei nie chciałbym też doładowywać bez uprzedniego rozładowania.. jakieś rady?

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sibil
    no właśnie, jak to dokładnie wygląda? mam 350d i gripa, w którym jest zamiennik i oryginał. Oryginał po włożeniu do aparatu wskazuje pełne naładowanie (3 kreski) z kolei zamiennik 1 kreskę. Po podłączeniu gripa mam również 1 kreskę. Jutro jadę focić na ślub i nie chciałbym, żeby padł w najmniej oczekiwanym momencie.. Z kolei nie chciałbym też doładowywać bez uprzedniego rozładowania.. jakieś rady?

IMO masz walnięty zamiennik. U mnie zawsze pokazywał full po naładowaniu.

Uprawnienia umieszczania postów