Kupilem na allegro i tak jak w przypadku c42 podróbka 1000 mAh chodzi o wiele krócej niz oryginalna bateria o mniejszej pojemnosci.
Kupilem na allegro i tak jak w przypadku c42 podróbka 1000 mAh chodzi o wiele krócej niz oryginalna bateria o mniejszej pojemnosci.
Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
*** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***
Pamietales uformowac akumulatorek i wykonales kilka cykli ladowania i rozladowania? Dopiero wtedy akumulator zyskuje swoja maksymalna pojemnosc.Zamieszczone przez Trolu
D.
Kupiłem dodatkowy aku do 350D i dostałem coś takiego: PNB2L 1300, 3,7V
Czy ktoś takiego używa? Niepokoi mnie to napięcie. W innym zamienniku mam 7,2V i pojemność 1100.
pozdrawiam
No tak , tylko wez pod uwage ilosc cykli ladowania... I spadek pojemnosci w czasie. Jestem przekonany ze oryginaly canona sa bardziej zywotne.Zamieszczone przez Pszczola
Pozdrawiam
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
Kilka miesiecy temu kupilem ta baterie:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73706235
u Aptela, jestem zadowolony, nawet bardzo.
Bateria szybko sie laduje i dlugo trzyma napiecie, mam wrazenie ze nawet do 60-70% dluzej niz oryginalna.
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
Przekonanie, przekonaniem ale w moim przypadku praktyka wskazuje na przewage tych nieoryginalnych aku, ktore kupilem. Pisalem juz o tym wczesniej.Zamieszczone przez KORD/EPKK
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Może każdy kto kupił zamiennik niech poda link do aukcji albo dokładny symbol i opisze czy lepiej trzyma czy gorzej.....
Przydało by się to wielu userom...np. mnie ...;D
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
Kupowałem dwukrotnie tutaj:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74840434
Za pierwszym razem dostałem dokładnie taki aku jak na zdjęciu w aukcji. Nie zauważyłem różnic między nim a oryginałem. Za drugim razem dostałem aku z opisem 3.7v a nie 7.2 i pojemnością 1300 a nie 1100. Sprzedawca twierdzi że to jedynie zła naklejka i aku jest ok. Jeszcze go nie zakładałem więc nie moge tego potwierdzić. W każdym razie naładował się bez problemu.
pozdrawiam
Jak kupilem w www.eltec.pl (na allegro tez sa), raz mi padla po dwoch ladowaniach, wymienili bez problemu, na razie dziala.Zamieszczone przez VANT
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
polecam ten sklepZamieszczone przez Riccardo
kupilem tam naprawde duzo aku
raz mialem problem ale wymiany nic nie daly (wadliwa partia) oddali wiecej kasy niz zaplacilem
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona