http://allegro.pl/show_item.php?item=64290259
lookajcie tutaj. 12000zł za body.
http://allegro.pl/show_item.php?item=64290259
lookajcie tutaj. 12000zł za body.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
tiaaa... gosc ma 6 komentow. ostatni z 4 miesiecy temu (nie wiadomo, co sprzedawal). jakis zartownis chyba
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Nosz ludzieee... ja przewrażliwiony jestem, czy fakt, że ktoś wystawił 5D na allegro nie jest na tyle fascynujący, żeby zakładać nowy wątek??? (jeden z wielu:rolleyes:
Tego co go zalozyl oddac na pozarcie ptaszyskom...Zamieszczone przez rysiaczek
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
ok spokowielkie przeprosiny dla urażonych. ale pamiętam dyskusje w wątku "5d - oficjalnie" i to jak w nim ludzie zastanawiali się kiedy gdzie i za ile się pojawi, dlatego go założyłem.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
wątpię, żeby udało Ci się kogoś urazićPo prostu szkoda śmiecić forum - teraz na topie jest 5D, przedtem był BB/FF wałkowany milion razy, obok szła nowinka w postaci 350D-chociaż trochę mniej sumu jednak było... a teraz te wszystkie posty to śmieci po prostu
![]()
Ta firma ma kilka kont. Osobne na oświetlenie, osobne na szkła , body itp. Dlatego tak mało komentów
Kupowałum u nich lampe i to poza allegro. Lampa działa, jakby kogoś ciekawiło
Niestety to chyba jedna z ikon fotografii cyfrowej. szum na maxa, byle by z 5D (nazwą nowego, lepszego, mniej szumiącego ;-) ) w temacie. Ale tym powinni się zając moderatorzy.Zamieszczone przez rysiaczek
the silence is deafening
Dałbym sobie Sandiska wyjąć z puszki podczas koncertu Slayera czy Neila Younga, że kupowałem u gościa 420EX.Zamieszczone przez Driver
the silence is deafening
Chcialem u niego kupic do S2 tuleje, ale cene ma kosmiczna. Jeszcze tlumaczyl, ze to przez to, ze do tej tulejki ma oslone przeciwsloneczna.Zamieszczone przez gawryl
jakis kretyn, bo LAH-DC20 to komplet - tuleja + oslona, a kupic to idzie za 150zlWiec sprzedawca jakis niekumaty jest :/
Tak nawiasem...
Czytam ta grupe od czasu kiedy kupilem aparat CANONA i troche bawi mnie ta Wasza fascynacja 5D ;-)
Ilu z Was to kupi?
Hehehe ;-)