Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: jest 5D na allegro

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie jest 5D na allegro

http://allegro.pl/show_item.php?item=64290259

lookajcie tutaj. 12000zł za body.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

tiaaa... gosc ma 6 komentow. ostatni z 4 miesiecy temu (nie wiadomo, co sprzedawal). jakis zartownis chyba
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Domyślnie

Nosz ludzieee... ja przewrażliwiony jestem, czy fakt, że ktoś wystawił 5D na allegro nie jest na tyle fascynujący, żeby zakładać nowy wątek??? (jeden z wielu:rolleyes:

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Nosz ludzieee... ja przewrażliwiony jestem, czy fakt, że ktoś wystawił 5D na allegro nie jest na tyle fascynujący, żeby zakładać nowy wątek??? (jeden z wielu:rolleyes:
    Tego co go zalozyl oddac na pozarcie ptaszyskom...
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

ok spoko wielkie przeprosiny dla urażonych. ale pamiętam dyskusje w wątku "5d - oficjalnie" i to jak w nim ludzie zastanawiali się kiedy gdzie i za ile się pojawi, dlatego go założyłem.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Domyślnie

wątpię, żeby udało Ci się kogoś urazić Po prostu szkoda śmiecić forum - teraz na topie jest 5D, przedtem był BB/FF wałkowany milion razy, obok szła nowinka w postaci 350D-chociaż trochę mniej sumu jednak było... a teraz te wszystkie posty to śmieci po prostu

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Ta firma ma kilka kont. Osobne na oświetlenie, osobne na szkła , body itp. Dlatego tak mało komentów

Kupowałum u nich lampe i to poza allegro. Lampa działa, jakby kogoś ciekawiło

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    czy fakt, że ktoś wystawił 5D na allegro nie jest na tyle fascynujący, żeby zakładać nowy wątek??? (jeden z wielu:rolleyes:
    Niestety to chyba jedna z ikon fotografii cyfrowej. szum na maxa, byle by z 5D (nazwą nowego, lepszego, mniej szumiącego ;-) ) w temacie. Ale tym powinni się zając moderatorzy.
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver
    Kupowałum u nich lampe i to poza allegro. Lampa działa, jakby kogoś ciekawiło
    Dałbym sobie Sandiska wyjąć z puszki podczas koncertu Slayera czy Neila Younga, że kupowałem u gościa 420EX.
    the silence is deafening

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    tiaaa... gosc ma 6 komentow. ostatni z 4 miesiecy temu (nie wiadomo, co sprzedawal). jakis zartownis chyba
    Chcialem u niego kupic do S2 tuleje, ale cene ma kosmiczna. Jeszcze tlumaczyl, ze to przez to, ze do tej tulejki ma oslone przeciwsloneczna.
    jakis kretyn, bo LAH-DC20 to komplet - tuleja + oslona, a kupic to idzie za 150zl Wiec sprzedawca jakis niekumaty jest :/

Tak nawiasem...
    Czytam ta grupe od czasu kiedy kupilem aparat CANONA i troche bawi mnie ta Wasza fascynacja 5D ;-)
    Ilu z Was to kupi?
    Hehehe ;-)

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów