http://allegro.pl/show_item.php?item=64290259
lookajcie tutaj. 12000zł za body.
http://allegro.pl/show_item.php?item=64290259
lookajcie tutaj. 12000zł za body.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
tiaaa... gosc ma 6 komentow. ostatni z 4 miesiecy temu (nie wiadomo, co sprzedawal). jakis zartownis chyba
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Chcialem u niego kupic do S2 tuleje, ale cene ma kosmiczna. Jeszcze tlumaczyl, ze to przez to, ze do tej tulejki ma oslone przeciwsloneczna.Zamieszczone przez gawryl
jakis kretyn, bo LAH-DC20 to komplet - tuleja + oslona, a kupic to idzie za 150zlWiec sprzedawca jakis niekumaty jest :/
Tak nawiasem...
Czytam ta grupe od czasu kiedy kupilem aparat CANONA i troche bawi mnie ta Wasza fascynacja 5D ;-)
Ilu z Was to kupi?
Hehehe ;-)
Tak nawiasem ... wielu ... w swoim czasie.Zamieszczone przez Simon
Miłej zabawy!
the silence is deafening
Myśle że w przeciągu najbliższych 3-4 miesięcy z pięciu forumowiczów będzie miało 5D.Zamieszczone przez Simon
Ja z pewnością nie bo moje zdjęcia nawet do 300D jeszcze nie dorastają![]()
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
No wiec wrzuccie za 3-4 miesiace jakies posty o 5D.Zamieszczone przez sergi
Chyba jestescie na tyle powazni, by kupowac taki sprzet w normalnych sklepach, a nie na Allegro, eBayu czy innych takich szemranych zrodlach :/
Gdzie nie spojrze to monotematyczne posty o 5D, a wiekszosc to informacje, ze tu sie pojawil, a to tam...
Szemranych powiadasz..Zamieszczone przez Simon
Tu się zgodzę, wystarczy zobaczyć nowe tematy w dziale DSLR. Rzygać się chce.Zamieszczone przez Simon
O obiektywach wiem prawie wszystko
Dziwny jestes sam nielubisz jak ktos ci cos narzuca a mowisz co ktos ma zrobic, temat cie nie interesuje to zaloz watek o smienie moze ktos dolaczyZamieszczone przez Simon
Ostatnio edytowane przez Krakers ; 28-09-2005 o 23:26
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
[QUOTE=Simon]Chyba jestescie na tyle powazni, by kupowac taki sprzet w normalnych sklepach, a nie na Allegro, eBayu czy innych takich szemranych zrodlach :/
QUOTE]
w jakim swiecie Ty zyjesz? bardzo duzo ludzi kupuje sprzet foto na allegro (w tym ja) i sie nigdy nie nacieli. Ja zawsze napwet place z gory przelewem i jescze nie oszukano mnie. Jak sie umie kupowac to nie ma problemow
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...
Kupią... tutaj onanistów nie brakuje.Zamieszczone przez Simon
![]()