Cytat Zamieszczone przez muflon
Cytat Zamieszczone przez Vitez
Cytat Zamieszczone przez Czacha
Bo zony/dziewczyny dziela sie na dwa rodzaje.. takie ktore maja tego samego zajoba co ty... i na te ktore go nie maja..
Jest jeszcze trzeci rodzaj - takie ktore nie wtracaja sie w twoje wlasne wydatki z twojej wlasnej kieszeni... to raczej dotyczy tylko dziewczyn bo zona to juz pewnego rodzaju ma prawo do wspolnego podzialu majatku itp (nie znam sie :> )
To się nie liczy :wink: A trzeci rodzaj rzeczywiście istnieje - i to taka żona która co prawda nie podzielaja maniactwa, ale cieszy się gdy mąż się cieszy Taka jak moja
Nie no to juz jest czwarty rodzaj... powiedzmy "cieszaca sie twoim szczesciem" . Moj rodzaj to "nie zagladajaca do twojego portfela" 8) .

Szczerze mowiac nie chcialbym miec dziewczyny zajmujacej sie fotografia... bylbym zazdrosny ze robi lepsze zdjecia i zly ze podbiera mi obiektywy, obiekty, modelki, pomysly itp ... dziewczyny klocacej sie o kazdy filterek do sprzetu tez bym nie chcial miec i dlugo bym z taka nie pobyl... z moja aktualna jedyny problem to zazdrosc o modelki

Btw wydzielam i przerzucam temat bo Offtop a praktycznie off forum