Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Światło zastane

Mieszany widok

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

1)nie ma zanczenia, czy pierwsza czy druga kurtyna - inny efekt sie uzyskuje tylko
    2)w Canonach ustawienie trybu manualnego, preselekcji czasu lub przeslony powoduje, ze flesh dopala tyle, aby bylo ok - ot i cala tajemnica w trybach ,,dla zielonych'' wyjecie flesha powoduje blyskanie mocne, i ingerencja swiatla zastanego jest znikoma.
    3)polecam tematy w rubryce o lampach blyskowych
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    1)nie ma zanczenia, czy pierwsza czy druga kurtyna - inny efekt sie uzyskuje tylko
    wlasnie chodzi o inny efekt wiec ma to znaczenie. przeczysz sam sobie.gdyby nie mialo znaczenia to o co bylaby taka mozliwosc?

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaj666
    wlasnie chodzi o inny efekt wiec ma to znaczenie. przeczysz sam sobie.gdyby nie mialo znaczenia to o co bylaby taka mozliwosc?
    uzyskuje sie inny efekt, ale nie jesli chodzi o opanowanie swiatla zastanego. tego zastanego wpadnie tyle samo przy 1-szej i przy 2-giej kurtynie.
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaj666
    Ja juz pisalem o tym efekcie w innym watku,w powiazaniu do alkoholizmu tego co pisze wlasnie te slowa.Mam nadzieje,ze dalsze odpowiedzi w tym watku nie spowoduja u mnie naglej potrzeby odwiedzenia sklepu monopolowego...
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Uprawnienia umieszczania postów