Nie napisali że, dobrze obrobione mają być.
Nie napisali że, dobrze obrobione mają być.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Nie, nie napisali. Napisali tylko ,, Wymagany własny sprzęt i umiejętność obróbki ,, O co mogło im chodzić z tą obróbką ?.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A skąd konwerter ma wiedzieć czy światła na fotce mogą być prześwietlone (wszelkiego rodzaju bliki na przykład..) czy to oświetlone partie sukni Panny Młodej które trzeba zmieścić w rozpiętości tonalnej ?
Ostatnio edytowane przez Sławek ; 19-12-2009 o 15:10 Powód: Automerged Doublepost
Przy złotówce za zdjęcie to ważne żeby coś było na zdjęciu, a nie własciwe oświetlenie.A skąd konwerter ma wiedzieć czy światła na fotce mogą być prześwietlone (wszelkiego rodzaju bliki na przykład..) czy to oświetlone partie sukni Panny Młodej które trzeba zmieścić w rozpiętości tonalnej ?
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Sławek nie unoś się tak mowa tu nie o obróbce ślubu za który inkasujemy 2500,- tylko o fotkach za które dostaniesz na rękę ok. 60gr/szt. Czy przy takiej cenie obrabiał byś 1000 zdjęć na każde poświęcając 5 min? Druga sprawa że wątek według mnie ma raczej humorystyczny charakter, więc nie ma potrzeby brać wszystkiego na serio
Pozdrawiam
"Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"18-35+85
Nie , nie unoszę się . Jeśli coś mnie drażni, to taka oferta pracy. Szukają frajera.
Kurde.. Nie wiedziałem nawet, ze jest miejscowość Manieczki :P
Człowiek się całe życie uczy.
Ano jest takie 'metropolis'przejeżdżałem kilka razy
Co do samej pracy - ekhm, ekhm... Oferta będzie aktualna dłuższy czas?Znaczy: 'z własnym sprzętem', bo każdego fotografa z co lepszym sprzętem 'skroją' - z fotek i sprzętu?
Swego czasu pogłoski latały w eterze, że to mocne chłopaki z Pozka zrobiły sobie playground - pranie $, dealerka, etc. Panowie w ciemnych mundurach co jakiś czas robią trzepanko na wylocie z tej 'metropolis'![]()
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)