Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: 5D w juz sklepach

Mieszany widok

Bywalec Awatar Robert P.
    Miasto
    Komorniki/wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Il fuoco, wysokie masz kieszonkowe jak 17-sto latka
    od dzis chyba 18-sto latka? Fotomuka dzis obchodzi urodziny a Il fuoco 10.10 troche dziwne... ale Wszystkiego najlepszego...przepraszam za OT.
    350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
    www.pilaczynski.net

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

dzięki.
    Dzisiaj obchodzę urodziny. nie wiem gdzie jest napisane że 10.10 Il fuoco obchodzi.

kieszonkowego nie mam... zarabiam trochę tu i tam, ofcoz legalnie żeby nie było że kobminuję i odkładam co mogę od kiedy pamiętam... pierwsze moje konto to było "SKO" Szkolna Kasa Oszczędnośći to były czasy...ehh...

Też sorry za OT.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    dzięki.
    Dzisiaj obchodzę urodziny. nie wiem gdzie jest napisane że 10.10 Il fuoco obchodzi.
    Data urodzenia:
    October 10, 1987
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

ups, więc wkradł się błąd, muszę to zmienić.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

już

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    kieszonkowego nie mam... zarabiam trochę tu i tam, ofcoz legalnie żeby nie było że kobminuję i odkładam co mogę od kiedy pamiętam... pierwsze moje konto to było "SKO" Szkolna Kasa Oszczędnośći to były czasy...ehh...
    Moj post nie byl zlosliwy i nie musisz mi sie tlumaczyc skad masz pieniadze ...zapomnialem tylko dopisac GRATULUJE! na koncu Zastanow sie tylko czy jest sens wywalac 3000$ na body skoro - mysle, ze moge uzyc tego slowa - dopiero uczysz sie fotografowac. Moze lepiej zainwestowac w szkla?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

szczerze? dla mnie jest. do tego czasu mam nadzieję zebrać już kilka szkieł. teraz się zastanawiam nad 17-40L i 100-400L ale to na gwiazdke. a później 5D. wtedy będzie sens. ofcoz że uczę się fotografować ale jestem w maturalnej klasie i swoją przyszlość absolutnie mam skierowac w strone fotografii. wiec wole pozniej nie martwic sie o sprzet tylko na cale studia i/lub do pracy plus dla siebie miec to, co zapewni mi zapas możliwości do moich w przyszłości mam nadzieję rosnących umiejętności. jak patrzycie na moje zdjęcia to może nie wygladają pięknie ale pierwsze 2 lata robienia zdjęć przez mnie to było po omacku. Jakiś rok poważnie traktuję to zajęcie, i strasznie mnie cieszy wszystko czego nowego się dowiaduję w fotografii. Mogę chyba stwierdzić z tego na ile siebie samego znam że fotografia stała się moją pasją. A najbardziej cieszę się z tego że w tym wieku, nie później. Bo jeszcze całe życie mam do nauki.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów