od dzis chyba 18-sto latka? Fotomuka dzis obchodzi urodziny a Il fuoco 10.10 troche dziwne... ale Wszystkiego najlepszego...przepraszam za OT.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
od dzis chyba 18-sto latka? Fotomuka dzis obchodzi urodziny a Il fuoco 10.10 troche dziwne... ale Wszystkiego najlepszego...przepraszam za OT.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
dzięki.
Dzisiaj obchodzę urodziny. nie wiem gdzie jest napisane że 10.10 Il fuoco obchodzi.
kieszonkowego nie mam... zarabiam trochę tu i tam, ofcoz legalnie żeby nie było że kobminuję i odkładam co mogę od kiedy pamiętam... pierwsze moje konto to było "SKO" Szkolna Kasa Oszczędnośćito były czasy...ehh...
Też sorry za OT.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Data urodzenia:Zamieszczone przez Il fuoco
October 10, 1987
O obiektywach wiem prawie wszystko
ups, więc wkradł się błąd, muszę to zmienić.
już![]()
![]()
Moj post nie byl zlosliwy i nie musisz mi sie tlumaczyc skad masz pieniadze ...zapomnialem tylko dopisac GRATULUJE! na koncuZamieszczone przez Il fuoco
Zastanow sie tylko czy jest sens wywalac 3000$ na body skoro - mysle, ze moge uzyc tego slowa - dopiero uczysz sie fotografowac. Moze lepiej zainwestowac w szkla?
szczerze? dla mnie jest. do tego czasu mam nadzieję zebrać już kilka szkieł. teraz się zastanawiam nad 17-40L i 100-400L ale to na gwiazdke. a później 5D. wtedy będzie sens. ofcoz że uczę się fotografować ale jestem w maturalnej klasie i swoją przyszlość absolutnie mam skierowac w strone fotografii. wiec wole pozniej nie martwic sie o sprzet tylko na cale studia i/lub do pracy plus dla siebie miec to, co zapewni mi zapas możliwości do moich w przyszłości mam nadzieję rosnących umiejętności. jak patrzycie na moje zdjęcia to może nie wygladają pięknie ale pierwsze 2 lata robienia zdjęć przez mnie to było po omacku. Jakiś rok poważnie traktuję to zajęcie, i strasznie mnie cieszy wszystko czego nowego się dowiaduję w fotografii. Mogę chyba stwierdzić z tego na ile siebie samego znam że fotografia stała się moją pasją. A najbardziej cieszę się z tego że w tym wieku, nie później. Bo jeszcze całe życie mam do nauki.