Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: 5D w juz sklepach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

dzięki.
    Dzisiaj obchodzę urodziny. nie wiem gdzie jest napisane że 10.10 Il fuoco obchodzi.

kieszonkowego nie mam... zarabiam trochę tu i tam, ofcoz legalnie żeby nie było że kobminuję i odkładam co mogę od kiedy pamiętam... pierwsze moje konto to było "SKO" Szkolna Kasa Oszczędnośći to były czasy...ehh...

Też sorry za OT.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    dzięki.
    Dzisiaj obchodzę urodziny. nie wiem gdzie jest napisane że 10.10 Il fuoco obchodzi.
    Data urodzenia:
    October 10, 1987
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

ups, więc wkradł się błąd, muszę to zmienić.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

już

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    kieszonkowego nie mam... zarabiam trochę tu i tam, ofcoz legalnie żeby nie było że kobminuję i odkładam co mogę od kiedy pamiętam... pierwsze moje konto to było "SKO" Szkolna Kasa Oszczędnośći to były czasy...ehh...
    Moj post nie byl zlosliwy i nie musisz mi sie tlumaczyc skad masz pieniadze ...zapomnialem tylko dopisac GRATULUJE! na koncu Zastanow sie tylko czy jest sens wywalac 3000$ na body skoro - mysle, ze moge uzyc tego slowa - dopiero uczysz sie fotografowac. Moze lepiej zainwestowac w szkla?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

szczerze? dla mnie jest. do tego czasu mam nadzieję zebrać już kilka szkieł. teraz się zastanawiam nad 17-40L i 100-400L ale to na gwiazdke. a później 5D. wtedy będzie sens. ofcoz że uczę się fotografować ale jestem w maturalnej klasie i swoją przyszlość absolutnie mam skierowac w strone fotografii. wiec wole pozniej nie martwic sie o sprzet tylko na cale studia i/lub do pracy plus dla siebie miec to, co zapewni mi zapas możliwości do moich w przyszłości mam nadzieję rosnących umiejętności. jak patrzycie na moje zdjęcia to może nie wygladają pięknie ale pierwsze 2 lata robienia zdjęć przez mnie to było po omacku. Jakiś rok poważnie traktuję to zajęcie, i strasznie mnie cieszy wszystko czego nowego się dowiaduję w fotografii. Mogę chyba stwierdzić z tego na ile siebie samego znam że fotografia stała się moją pasją. A najbardziej cieszę się z tego że w tym wieku, nie później. Bo jeszcze całe życie mam do nauki.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Najniższe ceny są we wrześniu i w styczniu.
    Najnizsze sa wtedy gdy sklepy wyzbywaja sie danego modelu, bo ostaly sie resztki na zapleczu.

W okresie wakacyjnym i swiatecznym ceny sa niskie. Do tego dochodza promocje aby zwabic wieksza ilosc klientow. Nie wiem jak dzialaja u was sklepy, ale siec w ktore ja pracuje woli sprzedac wiecej taniej, niz mniej a drozej.. stad bzdura jest podnoszenie tudziez trzymanie wysokich cen w okresach w ktorych sprzedaz aparatow jest najlepsza.

No i do tego dochodzi rowniez konkurencja.. ktora postepuje podobnie.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Najnizsze sa wtedy gdy sklepy wyzbywaja sie danego modelu, bo ostaly sie resztki na zapleczu.

W okresie wakacyjnym i swiatecznym ceny sa niskie. Do tego dochodza promocje aby zwabic wieksza ilosc klientow. Nie wiem jak dzialaja u was sklepy, ale siec w ktore ja pracuje woli sprzedac wiecej taniej, niz mniej a drozej.. stad bzdura jest podnoszenie tudziez trzymanie wysokich cen w okresach w ktorych sprzedaz aparatow jest najlepsza.

No i do tego dochodzi rowniez konkurencja.. ktora postepuje podobnie.
    Wzrokowo i praktycznie masz racje ale... jesli porownac okres przedswiateczny do miesiaca poprzedzjacego (listopad, maj) to wtedy ceny wydaja sie nizsze.
    Ale jesli porownac ceny (i promocje) tuz sprzed swiat/wakacji wlasnie do wrzesnia/stycznia to ... wg mnie sa wyzsze.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów