Hmm, przechodziłem na stronę po której remontują muzeum Chopina, a skąd takie pytanie?![]()
Hmm, przechodziłem na stronę po której remontują muzeum Chopina, a skąd takie pytanie?![]()
Po pierwsze to nie wydaje mi się abyś zadał sobie tyle trudu wchodząc na kładkę aby przejść na drugą stronę zakorkowanej ulicy. Jak będziesz szedł w odwrotną stronę to weź ze sobą statyw i zrób zdjęcie w przeciwną stronę czyli pod górę. Remontowane muzeum to pałac Ostrowskich czy jakoś tak. Wiąże się z nim pewna legenda stąd kaczka na pobliskiej fontannie. Fotografując w dół powinien być widoczny pałac bo to jedno z ciekawszych miejsc nie tylko na Tamce ale i w Warszawie. A po drugie zdjęcie, które zamieściłeś jest marne. Z tego miejsca można zrobić znacznie lepsze zdjęcia.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
ani pałac, ani Ostrowskich
Zamek Ostrogskich http://pl.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%82ac_Ostrogskich
Ciekawa teoria spiskowa. Jednak idąc od Zajęczej na Foksal, kładka jest najkrótszą drogą.
Trudno fotografując w dół z kładki uchwycić muzeum (pałac) który znajduje się nad nią. Niestety, takiej sztuki nie posiadłem :sad: Dzięki za krytykę, ale przeczytałbym chętnie jakieś Twoje uzasadnienie tego co jest złe (bo na przykład mi zdjęcie przypomina zdjęcie jakiejś makiety a nie rzeczywistej ulicy, co nie było zamierzone chociaż efekt podoba mi się).