Nie wiem jak jest w Polsce, nawet jezeli to kuleje, to jest to tylko kwestia czasu, ze powstanie taka firma , a czlonkostwo w niej jak najbardziej polecam - a nie sa to jakies astronomiczne sumy, szczegolnie warto jezeli prowadzi sie jakis business. Zeby to zobrazowac, to wizyta "mojego" prawnika w traffic court za speed limit - czyli takie ordynarne najprostsze "przestepstwo " ( mowa o Stanach), rekompensuje mi roczna skladke, a ja w tym czasie jestem w pracy, nie trace dniowki i mam czysty record.....no w najgorszym wypadku 3 miesiace sepervision. Kancelaria taka ma podpisane umowy z najlepszymi prawnikami w kazdym rodzaju prawa, konsultacje mam za free, a jezeli jest jakas powazna sprawa w sadzie, to mam ta swiadomosc ze nie reprezentuje mnie jakis przypadkowy prawnik, jako czlonek mam tez 20% znizki.;-).........acha, i po kazdorazowej usludze prawnika, dostaje z firmy do wypelnienia ankiete, jest tam kilkanascie pytan, generalnie chodzi o to, czy jestem zadowolony z jego uslug, jak dotychczas b a r d z o !:grin: