Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 107

Wątek: Domowe studio "stolowe"

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

No i po Waszej jakże pasjonującej dyskusji o avatarach już zupełnie nie wiem co mam kupić Wezmę chyba jednak te halogeny z Allegro...
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

wszystko zalezy jakie finanse chcesz przeznaczyc na owe lampy. halogeny sprawdzaja sie w wielu sytuacjach.. mozna dorobic do nich zmiekczajaca przyslonke (via Suszyn). Ja do malych przemiotow uzywam tylko halogenow + namiot (raz kwadrat, raz zwykly)

jesli masz 2-3tys to oczywiscie elfo + sofboxy i posluza na wiecej i beda wydzielac duzo mniej ciepla oraz beda bardziej profi

P.S. w castoramie taniej niz na allegro jesli chodzi o zarniki i oprawy (topex 6x 500W =10zl)
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix
    P.S. w castoramie taniej niz na allegro jesli chodzi o zarniki i oprawy (topex 6x 500W =10zl)
    Jest tylko jeden problem - na Allegro mogę zamówić i mi przyślą na adres w PL. Do najbliższej Castoramy mam jakieś 1200km i niestety nie będę miał bliżej przez najbliższe 2 miesiące

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    Jest tylko jeden problem - na Allegro mogę zamówić i mi przyślą na adres w PL. Do najbliższej Castoramy mam jakieś 1200km i niestety nie będę miał bliżej przez najbliższe 2 miesiące
    myślałem że castoramki to na zachodzie też są...
    nie wierzę że nie kupisz tam w jakimś supermarkiecie budowlano/ogrodniczo/jakimśtam tanich tego typu halogenów na statywach...

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    myślałem że castoramki to na zachodzie też są...
    nie wierzę że nie kupisz tam w jakimś supermarkiecie budowlano/ogrodniczo/jakimśtam tanich tego typu halogenów na statywach...
    Well. Szwajcarię się kiepsko porównuje z 'Zachodem' Może i są, ale tak ogólnie, to ja to potrzebuję akurat w PL, a nawet gdybym potrzebował w CH - taniej by pewnie było kupić gdziekolwiek w PL i poprosić o wysyłkę do CH

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ale ty kabinujesz.. halogeny nie kosztuja 1000 zl tylko 50 zl dwie sztuki juz z zarnikami..
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix
    ale ty kabinujesz.. halogeny nie kosztuja 1000 zl tylko 50 zl dwie sztuki juz z zarnikami..
    Ja? Bynajmniej. Zresztą już napisałem, że zakup osobisty w PL odpada. Co zaś do cen w CH, to chyba nie ma sensu dyskutować Gdybyś miał wątpliwości, to zapraszam kiedyś na porównanie cen, choćby w OBI. Jedyny z 'marketów', który tu trzyma ceny, to Ikea BTW: "kombinujesz".

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kup na allegro flashe wkrecane w zwykla oprawke oswietleniowa kosztuja cos kolo 60zl sa tez z kablem synchro ja mam przy 300d i do stolowego studia nie widze nic leprzego. Nie grzeja sie malo prady ciagna no i daja o wiele wiecej swiatla.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbexus
    Kup na allegro flashe wkrecane w zwykla oprawke oswietleniowa kosztuja cos kolo 60zl sa tez z kablem synchro ja mam przy 300d i do stolowego studia nie widze nic leprzego. Nie grzeja sie malo prady ciagna no i daja o wiele wiecej swiatla.
    mógłbyś podać linka o jakie lampki Ci chodzi??

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów