Kupilem ten zestaw. Troche nie mam czasu szukac a tu jest wszystko za jednym razem od reki. Teraz tylko musze zonie jakos przekazac, ze w sypialni gdzie mialy byc szafki bedzie studio...Zamieszczone przez asterix
Pozdrawiam
Coronado
Kupilem ten zestaw. Troche nie mam czasu szukac a tu jest wszystko za jednym razem od reki. Teraz tylko musze zonie jakos przekazac, ze w sypialni gdzie mialy byc szafki bedzie studio...Zamieszczone przez asterix
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Średnio dobre, bo na takim zdjęciu musi być wszystlo ostre, od jednego końca paska aż do drugiego. A bez obiektywu ze skłonem i uchyłem czegoś takiego nie zrobisz.Zamieszczone przez Follman
Podsumowując - raczej tylko średni format.
Dzięki za rade to teraz zostało nazbierać na średnio formatówke![]()
![]()
Nie każdy średni, tylko taki z miękkim korpusem. Hassel taki miał - przedni standard ruchomy.
Za to prawie każdy aparat wielkoformatowy się do takiej fotografi nadaje znakomicie! (-:
A szklo z shiftem chyba tez sie nada? (TS-E 45 2.8 , TS-E 90 2.8 )
Shift to chyba do korekcji perspektywy a nie zwiekszania GOZamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Shiftem zarowno zmieniasz perspektywe jak i kierunek plaszczyzny ostrosci.Zamieszczone przez Riccardo
I myslisz ze pare milimetrow skoku rozciagnie Ci GO na caly przedmiot przy takim zblizeniu? No coz - ja sie nie znam.Zamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Vitez, bez uchyłu nie da rady!Zamieszczone przez Vitez