Strona 15 z 32 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 312

Wątek: fotografowanie modelek

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

rzuce Ci w poniedzialek albo niedziele ok? bo zaraz ide spac, jutro o 4 poobudka, wszka na zlocie trza byc a poki co tyle Ci musi starczyc i rada milion razy tu powtarzana, "za te pieniadze nic lepszego" i druga "wyzej juz tylko elka" pozdro Muka...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

nie dla mnie ten tamron, znajomy się napalił coś kupić na fotografowanie ślubów. facet nie jest świerzak, już ładnych parę lat to robi, ma studio etc. i chciał kupić 17-40 ale ostatnio go przymulilo z kasa bo ukradli mu ze sklepu 20D i musiał nowe kupić, to mu mówię że na szeroki kąt i tak ma KITa USM, a do normalnych ogniskowych żeby kupił tamrona bo "za tą kasę nic lepszego".... teraz chodzi mi o to żeby mu pokazać jak to robi zdjęcia faktycznie.
    na pbase jest kilka testów ale one są średnie... w jednym jest taka kompresja że zdjęcia przy f2.8 i f8.0 mało czym się różnią na pierwszy rzut oka.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Przebnąłem przez cały wątek i już myślałem, że te foty Il fuoco zobacze a tu d***a... :/ Czekam bo jestem bardzo ciekaw

Gdzieś był tu link do "Basi na starej stacji" - dla mnie genialne fotki, dokładnie to co lubie...(kto to zalinkował i powie mi jakim szkłem robione?)

Co do fotek z tamronka(tez na niego poluje) to Danon z tego forum ma go do D60. Ładnie foci nim całkiem
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Il Fuoco, zapytaj ripka, dzis rano mial zapietego mojego Tammiego do swojego trabanta XT, i jak widac po podpisie jest zachwycony, ja na dzis mam dosc orania fotek, moze jutro cos Ci na maila wysle... Green Tobie tez
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Będę czuwał

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Po prostu przeczytajcie moj podpis Ten na pomarańczowo ;d I wszystko jasne
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Basia na starej stacji..hmmm a to moje dziela to akurat bylo robione sigma 70-300 APO II SM..
    choc nie powiem, ze chyba od miesiaca posiadam tego tamronika..i jestem bardzo zadowolony..

a Basie i inne fotki mozna zobaczyc na www.fotopeople.printpol.pl
    Tamronem zrobilem wszystkie fotki z dzialu C41PhotoCrew.
    Basia jest w dziale Glamour.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

a więc foty rzeczonych modelek będą na CB 13 listopada wieczorem. wtedy wrócę z fotograficznej wojaży. będą 2 kobiety i 1 facet. Sesja absolutnie na luzie, bezstresowo, wczoraj jeszcze raz rozmawiałem ze zleceniodawczyniami. Katalog będzie miał ok 40 stron, zdjęcia A-4 popodpisywane. To mają być zdjęcia "przy pracy" w tych ubraniach które one produkują, natomiast zdjęcia studyjne już mają załatwione u profi. więc spokojnie pojadę, zrobię fotki, kobiety sobie wybiorą a ja wrócę i będzie po sprawie. Myślałem że to będzie coś bardziej stresującego tymczasem okazało się że zwykłe focenie, może ze 2 blendy ze sobą wezmę i na tym się skończy.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

czekamy czekamy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

czekajcie a będzie Wam pokazane...